HCL.HR

Rainbow Six Extraction imat će besplatan naknadni sadržaj nakon izlaska

Lovro Maroševac 23.08.2021.   •   0 komentara


Iako će se Extraction prodavati zasebno od Rainbow Six Siegea i to puno skuplje, sav sadržaj nakon službenog izlaska bit će besplatan svim igračima.

Rainbow Six Extraction mogli smo zaigrati ove godine u devetom mjesecu. Međutim, igra je odgođena za 2022. jer Ubisoftu treba više vremena da ju razradi do kraja. Kako bi se odužili za još jednu odgodu, Rainbow Six Siege igrači mogli su se zadovoljiti novim Containment modom, praktički skraćenim Extractionom.

No Ubisoft je sinoć na završnici Six Majora u Meksiku odlučio pokazati novi prikaz igre i podsjetiti nas što nas očekuje u prvom mjesecu sljedeće godine. Prema prijašnjim saznanjima, Rainbow Six Extraction imat će četiri regije u SAD-u, od kojih su potvrđene New York i San Francisco. Mape su triput veće od onih iz Rainbow Six Siegea i svaka sljedeća razina na istima nosit će jače protivnike. Jedni od takvih su Protheans, najopasniji i najsmrtonosniji neprijatelji koji mogu imitirati operativce, čak i njihovu DNK.

Poznato je i s kojih 18 operativaca ćemo krenuti u suzbijanje zaraze. Redom su to: Alibi, Smoke, Pulse, Nomad, Lion, Jäger, Vigil, Sledge, Capitao, IQ, Gridlock, Hibana, Tachanka, Rook, Fuze, Finka, Ela i Doc. Svi oni, kao što se već zna, moći će se automatski otključati u R6 Siegeu vlasnicima Extractiona koji imaju spomenutu igru. Da stvari budu bolje, sav naknadni sadržaj koji stigne u igru nakon njenog izlaska bit će besplatan svim igračima. O tome ćemo nešto više doznati tijekom narednih mjeseci.

Što se tiče leveliranja, i ovdje smo saznali više detalja. Kako će se igračima podizati level, tako će oni imati opciju trajnog otključavanja novih kontaminiranih zona, operativaca, podizanja razine zaštite kod istih te poboljšanja njihovih oružja i ostalih potrepština. Bit će tu još i kozmetičkih stvari, otključavanje različitih razina težine, dobivanje nove tehnologije koja će pomoći u borbi protiv vanzemaljske prijetnje i slično.

Rainbow Six Extraction, igra smještena u Rainbow Six Siege svijet, izlazi u prvom mjesecu 2022. godine. Igra će se moći zaigrati na PC-u, PlayStationu 4 i 5, Xbox Oneu i Seriesu X/S, Google Stadiji i Amazon Luni. Bit će dostupna i kroz Ubisoft+, svojevrsnu pretplatu francuske kompanije.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?