HCL.HR

Rainbow Six Extraction neće koštati 60 eura i moći ćete podijeliti igru s prijateljem

Lovro Maroševac 12.11.2021.   •   1 komentara


Kooperativnu pucačinu iz Rainbow Six Siege svijeta zaigrat ćemo potkraj prvog mjeseca, a u njoj će moći uživati i igrači koji ju ne kupe.

Iako je borba protiv vanzemaljske prijetnje trebala krenuti ove godine, ona je odgođena na sljedeću. Odgoda nije ponudila točan datum izlaska, jedino što smo znali je da ćemo igru zaigrati u prvom mjesecu 2022. godine. Prije mjesec dana pojavio se točan datum koji je potvrđen u najnovijem Ubisoftovom videu.

Rainbow Six Extraction sigurno izlazi 20. 1. 2022., a u njemu će se trojica igrača suočiti s dosad najvećom prijetnjom koja je stigla na Zemlju. Otprije se zna kako će u igri biti dostupno 18 prepoznatljivih operativaca iz Rainbow Six Siegea koje ćemo moći koristiti na nekoliko mapa kroz 15-ak misija. Sinoć je Ubisoft odlučio pokazati novi gameplay prikaz u kojem smo vidjeli borbu protiv elitnih vanzemaljaca, spašavanje važne osobe i postavljanje uređaja za praćenje u gnijezda.

Ono što smo saznali je da Extraction ipak neće koštati 60 eura, već će se jeftinije prodavati – po cijeni od 40 eura za normalnu i 50 za Deluxe verziju. Također, svatko tko kupi igru moći će na 14 dana besplatnog igranja pozvati do dva prijatelja, bez obzira koju platformu za igranje koriste. Što se tiče vlasnika Rainbow Six Siegea, oni će dobiti posebne kozmetičke stvari iz Extractiona i obrnuto. Sav igrin dodatni sadržaj će nakon njenog izlaska biti u potpunosti besplatan.

Inače, proteklog tjedna Ubisoft je slao pozivnice za zatvoreno testiranje spomenutog naslova. Gotovo svatko je mogao zaigrati raniju verziju igre jer su igrači imali opciju pozvati do pet osoba na svojoj listi prijatelja koje će im se pridružiti u tamanjenju neprijatelja. Ako ste bili jedni od tih sretnika, nadamo se da ste se (barem malo) zabavili!

Komentari (1)

  • Saren

    12.11.2021 - 15:12

    Ovo im je dobar potez, a cini mi se da nastoje privuci ljude sto vise sa smanjenjem cijene. Sto je u konacnici dobro, jer igra izlazi kad ce nam prva tri mjeseca sljedece godine doslovce biti krcata koje cime. God of War dolazi u prvom mjesecu takodjer, mislim da je tu negdje i Shadow Warrior 3, pa u trecem stizu i Starship Troopers itd.. A pitanje gdje su jos ostali – Vampire Masquerade 2, Atomic Heart, Stray itd…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?