HCL.HR

Rainbow Six Siege ponovo besplatan za isprobati

Lovro Maroševac 11.06.2020.   •   1 komentara


Ubisoftova popularna pucačina ponudit će igračima da ju besplatno isprobaju tijekom ovog vikenda, a sve kako bi ih francuska kompanija upoznala s igrom i pripremila za nadolazeću sezonu.

Dolazak nove sezone znači da Rainbow Six Siege ide u besplatni format na nekoliko dana. Međutim, ovdje nije riječ o zadržavaju igre, već o isprobavanju iste. Ubisoftova pucačina iz prvog lica bit će dostupna svim igračima do 15. 6. u 22 sati.

Multiplayer naslov francuske kompanije moći će se besplatno isprobati na svim platformama, a dodatno će nagraditi one koji imaju The Division 2 u svojoj kolekciji. Jedan od operativaca, zvan Thermite, dobit će kozmetičku preradu u stilu Division 2 agenta. Svi novi igrači imat će mogućnost biranja 20 originalnih pripadnika specijalnih snaga, pristup svim mapama i modovima.

Sav učinak ostvaren tijekom besplatnog vikenda igranja bit će prenesen u glavnu igru, ukoliko se igrači odluče kupiti ju. Cijene na svim platformama za igranje bit će na popustu do čak 70%, ovisno o ediciji koja se odabere. Sljedeće veliko ažuriranje u Rainbow Six Siegeu dogodit će se 16. 6., kada je na rasporedu nova sezona Steel Wave.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Arthur

    13.06.2020 - 14:30

    Cheater simulator (što se pc-a tiče)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?