HCL.HR

Rare najavio novu igru – Sea of Thieves

Zoran Žalac 15.06.2015.   •   1 komentara


Veliki novi projekt razvojnog tima Rare je piratska multiplayer avantura Sea of Thieves. I začudo, nema nikakve veze s Kinectom.

Dugo vremena raspravljalo se o tome kako nekad slavni razvojni studio Rare propada u Microsoftovom vlasništvu. No, na upravo održanoj Microsoftovoj E3 konferenciji Rare je najavio nešto što naziva svojim do sad najambicioznijim projektom. Riječ je o Xbox ekskluzivi zvanoj Sea of Thieves, koju bismo na prvi pogled opisali kao multiplayer naslov s elementom istraživanja i preživljavanja u otvorenom svijetu piratske tematike. I moramo priznati – izgleda prilično dobro, pogotovo u usporedbi sa svime onime što je Rare radio posljednjih godina.

Ako pak nemate toliko vjere u Rare i očekivali ste nešto iz njihovog provjerenog miljea, možda vas razveseli najava Rare Replay kolekcije s 30 Rareovih klasičnih naslova za 30 američkih dolara. Među njima će se naći Banjo Kazooie, Conker’s Bad Fur Day, Snake Rattle, Blast Corps, Battletoads i brojni drugi naslovi. Ova kolekcija stiže nam već četvrtog kolovoza, također ekskluzivno za Xbox One.

Komentari (1)

  • goldfinger

    17.06.2015 - 09:10

    Možda je i bolje da ostane x-box exkluziva…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?