HCL.HR

U razvoju je nova Stardew Valley igra, ali bez farminga

Zoran Žalac 12.02.2020.   •   0 komentara


Tvorac Stardew Valleya, indie igre koju je zaigralo više od deset milijuna igrača, najavio je spin-off naslov u tom serijalu.

Stardew Valley jedna je od najvećih uspješnica indie produkcije u zadnjih deset godina, što je potvrdila i informacija da ju je do sada zaigralo preko 10 milijuna igrača. Uz takvu činjenicu suludo je vjerovati da nastavka neće biti, jednoga dana. No, prije nego se to dogodi, čeka nas zasebna igra u svijetu Stardew Valleya.

Osnivač razvojnog studija ConcernedApe na Twitteru je tako potvrdio da trenutno radi na nekoliko novih projekata, a da je jedan od njih vezan uz svijet Stardew Valleyja. Međutim, ne treba očekivati još jednu igru u kojoj se bavimo farmerskim životom – bit će to nešto drugačije. Za sada nisu otkriveni nikakvi drugi detalji pa možemo samo nagađati da bi svijetu Stardew Valleya najbolje odgovarao žanr klasične avanture.

Rečeno je jedino da se za nove igre ConcernedApea ne trebamo ozbiljno vezivati jer se planovi mogu promijeniti, a tvorac igre želi napraviti samo ono što želi praviti, bez opterećenja da to mora biti sljedeći veliki indie hit.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?