HCL.HR

Red Dead Redemption 2 na PC-u je dobio ludi mod, napadaju vas stotine protivnika

Zoran Žalac 02.12.2019.   •   4 komentara


Modding scena za igru Red Dead Redemption 2 postaje sve interesantnija. Sada je igra na PC-u tako dobila i svojevrsni Horde Mode.

Trebalo je proći neko vrijeme da za Red Dead Redemption 2 na PC-u počnu dolaziti neke interesantne modifikacije, ali isplatilo se čekati. Dokaz za to je modifikacija “TheyKeepComing” koja igri u suštini dodaje Horde mode. Ovako to funkcionira:

Mod vas odvodi na groblje u gradu Saint Denis i pred Arthura stavlja neograničenu količinu protivnika. Svaki put kad ubijete jednog, pojavi se drugi. Pobjede nema – možete ostvariti samo što veći rezultat tako da izdržite navalu što duže. U tome vam može pomoći Spawner menu kroz koji si na groblje postavljate pomoćnu opremu i predmete, od eksploziva do topova.

Modifikacija se pokreće tipkom F3, a u Spawner Menu ulazite tipkom X. Objekti se rotiraju tipkom Q. Modifikaciju možete preuzeti na Nexusu. Dakako – radi samo u izdanju za PC platformu.

Komentari (4)

  • PinPinPula

    02.12.2019 - 20:20

    glup mod po meni

  • Iceman73

    03.12.2019 - 16:31

    užas,počeli su z glupostima na pc…

    • funky0308

      @Iceman73, 03.12.2019 - 20:44

      Prvi modovi, to je tako. Biti ce tu jos svega, samo, za “velike” i “prave” modove treba vremena.

  • funky0308

    03.12.2019 - 20:52

    Ima modova ali rano je jos za one dobre koji ce sigurno doci. Odlican mi je RDR2 na PCu. Radi mi stvarno dobro s obzirom kolika je to igra i koliko dobro izgleda, a imajuci u vidu moj harwdare i njegove granice, tu sam ja svoj na svome. Mis i tipkovica i DeadEye mi ni ne treba. Ovako to nekako izgleda kada pokusavam igrati TPSove ili bilo koje igre gdje treba precizno nisaniti . Zna netko mozda da li radi modova ima kakvih problema u RDR2 Online ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?