HCL.HR

Redatelj Assassin’s Creed 3 i Far Cry 4 igara napustio Ubisoft

Zoran Žalac 08.04.2017.   •   10 komentara   •   Zanimljivosti


Voditelj razvoja velikih Ubisoftovih projekata kao što su Far Cry 4 i Assassin’s Creed 3 napustio je francusku tvrtku nakon sedam godina rada.

alex-hutchinson

Čini se kako Ubisoft nije tvrtka u kojoj kreativni umovi žele dočekati mirovinu. Naime, francusku tvrtku ovih je dana napustio Alex Hutchinson, redatelj skupih projekata kao što su Assassin’s Creed 3 i Far Cry 4. Hutchinson je u Ubisoftu bio zadnjih sedam godina prije nego je otišao svojom voljom, baš kao i svi dosadašnji voditelji razvoja ranijih Assassin’s Creed igara.

Hutchinson će se sada upustiti u nove, samostalne projekte koje će kao kreativni direktor raditi pod tvrtkom Typhoon Studios. Za sada je još rano za otkrivanje kakvi će to projekti biti, no u svakom slučaju znamo da buduće Assassin’s Creed i Far Cry igre neće nositi njegov pečat.

Označeno sa:

Komentari (10)

  • JozoTheMan

    08.04.2017 - 11:54

    Fakat nisu puno izgubili s ovime.

  • Drag0nFlam3

    08.04.2017 - 15:41

    Meh, Far Cry 4 je po meni odlična igra, ali isključivo po pitanju gameplaya. Priča je tu samo da se nađe, nosi i ona neku dubinu i pouku, ali nije ni blizu one kao iz FC3-a. Za Assassin’s Creed ne mogu govoriti jer je nisam odigrao, sjedi u Uplay library-u, ali nikako da se nađe vremena…

    • YeYa

      @Drag0nFlam3, 08.04.2017 - 16:59

      Po meni je ac trojka jedna od losijih ac-a koje sam igrala. Protagonist je los, prica osrednja, borba nije zadovoljavauca iako je velik korak od klasicne ezio counter-attack borbe, a hrpu problema sam imala sa stealth mehanikama koje su imale hrpu bugova… I da, prolog traje sto godina 😛 U svakom slucaju, Ubisoft nije imao velike koristi od ovog covjeka

    • 1oR

      @YeYa, 09.04.2017 - 01:07

      Meni protagonist dobar,prica odlicna,borba fenomenalna(uz malo ponavljanja komboa),stealth mi je radio odlicno,bagova veoma malo i prolog mi nije trajao duze od 25 min ako se ne varam. I presao sam ga u cugu iako moram priznati da sporedne misije nisam gotovo dotakao. Mapa ogromna,grafika fenomenalna,FPS fenomenalan.Sta su ti razliciti ukusi 🙂

    • YeYa

      @1oR, 09.04.2017 - 10:07

      Heh, upravo tako, svatko ima svoje ukuse 🙂 Ja sam uspoređivala igru sa drugim Assassins creed igrama te su po meni Ezio ili Edward Kenway nenadmašni kao protagonisti. Connoru je i priča prilično kopirana od Ezia (majka mu je stradala baš kao i Eziu otac i braća, a oboje su počeli kao dječaci). Ja vjerojatno nisam imala sreće jer su mi bugovi sa stealthom bili jako česti. Npr. uđeš u grm i ne prepozna igra da se treba aktivirati stealth te ti cijela misija pođe u krivom smjeru zbog toga (dosta te naživciraju baš ti bugovi u stealthu). Ipak moram napomenuti da je to je sve riješeno u AC:BF. Vjerojatno si proletio kroz prolog 🙂 meni je trajao dosta duže. Što se tiče mape, lova, grafike oni su dobar dio igre te dosta originalan. To je prepoznao tim iza Black Flaga te po meni uzeo sve dobre stvari iz trojke te ih još i više poboljšao 😀 (ako si igrao četvorku znaš da trojkina mapa nije ni do koljena četvorki). Igra je dobra naspram drugim igrama, ali u Assassins creed serijalu je ljestvica kvalitete dosta visoka još od Eziove trilogije pa to prilično mijenja moje mišljenje o igri. Prema tome meni se nije baš sviđala jer sam veliki fan serijala 😉 Na kraju ipak svatko ima svoje mišljenje.

  • 1oR

    09.04.2017 - 14:04

    Iskreno proletio sam kroz prolog 😀 Hm,igrao sam i pirtasku verziju AC3,saga ga imam i na originalu i sem tu i tamo nekog sitnog baga nikada nikakvih problema nisam imao.Sjecam se kada je trojka izasla da je toliko zalbi bilo na bagove i performanse a kod mene je sve savrseno radilo na prastaroj GTX460 :).Sada ga sa pola gasa mogu i na 4K igrati i ultra podesavanjima. Da,stvarno su mapa,grafika vrhunski napravljeni,cak je i lov uradjen odlicno. Meni se BlackFlag nije dopao jer je oroman dio igre fokusiran na brodove i borbe na brodovima.Meni je to smetalo,previse me igra odvlacila od kopna i standardne AC mehanike 🙂 A po tekstu vidim da si veliki fan,odmah se vidi 😛 Imam savjet za tebe,ne ulazi u grmove kad ti vec baguju hahaha,salim se….

    • YeYa

      @1oR, 09.04.2017 - 23:28

      Hvala na savjetu 😉

    • 1oR

      @YeYa, 09.04.2017 - 23:58

      Salio sam se 😛 Ipak,nema na cemu 😉

    • YeYa

      @1oR, 10.04.2017 - 13:27

      Ma znam 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?