HCL.HR

Resident Evil 7 promovira zdrav život s biljnom medicinom

Zoran Žalac 09.08.2016.   •   12 komentara


Premda će biti znatno drugačiji od svojih prethodnika, Resident Evil 7 poštovat će tradiciju serijala utoliko što će za liječenje nuditi poznate zelene biljke s novim izgledom.

biljke-resi

Kao jedna od stvari kojima je Capcom obećao zadržati duh starih Resident Evil igara u inače vrlo drugačijoj sedmici, bile su navedene biljke – zelene, crvene i plave. Kao što je poznato već dvadeset godina, biljke se u Resident Evilu koriste za liječenje, a mogu se i kombinirati kako bi njihov učinak bio snažniji.

U Resident Evilu 7 biljke će imati istu funkcionalnost, no bit će ponešto drugačijeg izgleda. Capcom ih je prikazao na sljedećoj slici, a prva reakcija mi je da izgledaju – prljavo. Ipak, prirodni medicinski preparati uvijek su tradicija, kakvi god bili, a tradiciju treba poštovati.

biljke

Zanimljivost je što je Capcom uz biljčice uvrstio i misteriozni novčić. Sumnjamo da će on poslužiti za liječenje, no možda se radi o nekakvoj ingame valuti ili pak o još jednom predmetu čija će se namjena držati u tajnosti kako bi se fanovi držali zainteresiranim za igru.

Komentari (12)

  • SemirTheChosen

    09.08.2016 - 15:00

    ” a prva reakcija mi je da izgledaju – prljavo” pa Zorane zar u Resident evilu sve ne izgleda prljavo,zašto bi biljke bie izuzetak? :))

  • Ares88

    09.08.2016 - 19:23

    “Ljekovite bilje” haha zna se šta je to 🙂

    • DULE DL

      @Ares88, 09.08.2016 - 20:19

      Tako je. Ja cu i reci: kanabis iliti marihuana… hehe

  • nikola2222253

    12.08.2016 - 11:42

    Možda ce bit mikrotransakcija pa je zato taj novcic.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?