HCL.HR

Rocket League 2 možete zaboraviti

Pero Mlinar 06.07.2018.   •   11 komentara


Rocket League 2 nije u planu jer developer Psyonix ima dugoročne planove za Rocket League. Direktor Scott Rudi otkrio je što planiraju.

Rocket League 2 lijepo bi bilo vidjeti, ali u Psyonixu još uvijek misle da nije došlo vrijeme da se postojeći Rocket League objesi o klin.

“Za nas je model igre kao usluge model onaj kojemu treba težiti”, rekao je u intervju za GameSpot Scott Rudi, direktor Psionyxa te tako dao naslutiti da je možda pročitao izvješće Piper Jaffraya o kojemu smo pisali prije tjedan dana.

“Nemamo planova za Rocket League 2… Želimo proširiti sadržaj u postojećem naslovu”, odgovorio je na upit o mogućim budućim planovima tvrtke. “Rocket League još ima mnogo toga za ponuditi.”

Sasvim prikladno, Rocket League trenutno slavi tri godine aktivnog igranja pa će se tako godišnjica proslaviti i unutar igre, gdje će igrači u događaju posebno skrojenom za tu priliku moći osvojiti dosta kul, unikatne nagrade. Velik dio njih pritom će se referirati na stariji Psyonixov naslov, Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle Cars (SARPBC) od čijeg je izdavanja prošlo točno 10 godina.

Od 9. do 23. srpnja u igri će se tako nalaziti vrlo specifični dekorativni predmeti koje neće biti moguće nabaviti nakon isteka trajanja proslave. Dostupan će za igru biti i Anniversary Playlist. Tu će se nogomet moći zaigrati na stadionu tematski dizajniranom da bude nalik onome iz SARPBC-a.

PS4 CROSS-PLAY OPET PROBLEMATIČAN

Isto tako, update koji dolazi povodom proslave godišnjice trebao bi Rocket League proširiti još jednom, u ovom slučaju trajnom mogućnošću: kreiranje cross-platform lobija i lista prijatelja trebalo bi postati omogućeno. Uz jednu napomenu: dok će PC, Xbox One i Switch bez problema podržavati nove cross-platform društvene aspekte Rocket Leaguea, PS4 će, zahvaljujući Sonyjevom izolacionizmu po pitanju povezivanja s drugim konzola, biti moguće upariti samo s PC-em.

U znak slavlja 3. rođendana Rocket League ovog vikenda (još od jučer pa sve do ponedjeljka) možete i besplatno isprobati na PC-ju putem Steama te ako ste Gold pretplatnik na Xbox Live usluzi.

Komentari (11)

  • aca

    06.07.2018 - 11:33

    pa nema ni smisla da izbace RL2 jer koliko sam igrao igra je ssvim okej i na nju se smao mogu kalemiti DLC-ovi

    svka cast Psyonixu

  • Apocalypse4987

    06.07.2018 - 12:12

    Ovo ga uporno pitaju svakih godinu dana i odgovor je uvik isti. Jel novinari danas imaju nekakvu demenciju?

  • PppPP

    06.07.2018 - 12:16

    ako platiš, naravno

  • st.srki

    06.07.2018 - 12:56

    Nisam igrao ali koliko sam upoznat ne vidim poantu nastavka. Što bi bilo u RL2? Vođenje vozača kroz karijeru u stilu RPG-a?? Totalno nesmisleno haha

  • Lucijan

    06.07.2018 - 17:38

    Šteta za cross play, opet se Sony izolira?

  • Lucijan

    06.07.2018 - 17:39

    Šteta za cross-platform, opet se Sony izolira

  • L3gi0naR

    07.07.2018 - 20:01

    Gadi mi se taj njihov isforsirani model usluge.Čemu onda izlazak svake godine novih sportskih igara.Updejtajte transfere i nadodajte “besplatne” DLC-ove.A Rocket League prodaje virtualne autiće po 2 funte komad.

    • L3gi0naR

      @L3gi0naR, 08.07.2018 - 11:23

      Htio sam reć da mlate pare na nebitnim kozmetičkim sranjima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?