HCL.HR

Ruska igra Atomic Heart vjerojatno je prebačena na 2023. godinu

Zoran Žalac 01.06.2022.   •   6 komentara


“Ruski BioShock” zvan Atomic Heart navodno neće biti dovršen ove godine jer je razvoj igre bio pauziran na više od mjesec dana, tvrdi jedan izvor.

Poljski portal XGP navodi kako bi još jedna igra mogla odgoditi svoj izlazak za 2023. godinu. Pozivajući se na izvor blizak studio Mundfish, kažu kako je ruska pucačina Atomic Heart trebala izaći krajem ove godine, ali da je razvoj igre nedavno bio pauziran na duže od mjesec dana, što će vjerojatno ostaviti traga na datum izlaska. Izvor navodi kako je razvoj igre nastavljen, ali da je vrlo izgledno kako će Atomic Heart biti odgođen za prvi kvartal 2023.

Ako se to i dogodi, Atomic Hearts ne bi bio prva ruska igra čiji je izlazak odgođen. Prošlog mjeseca doznali smo za odgodu igre The Day Before. S druge strane, već je odgođeno nekoliko igara koje su u razvoju u Ukrajini i Bjelorusiji.

Atomic Heart je inače pucačina iz prvog lica koja idejno podsjeća na igre iz serijala BioShock. Pažnju na sebe skrenula je maštovitim vizualnim identitetom, kao i atraktivnom grafičkom stranom. Osim toga, tu je i glazba koju je skladao Mick Gordon, isti onaj koji je skladao glazbu za Doom igre.

Atomic Heart u razvoju je već duže vrijeme za PC, PlayStation i Xbox konzole.

____________________________

Redakcija HCL-a apelira da u komentiranju ovakvih vijesti ne zalazite u geopolitičke rasprave i prepirke. Nalazite se na gaming portalu gdje razgovaramo o temama koje imaju veze s gamingom. Sukob Rusije i Ukrajine neminovno će ostaviti posljedice na svijet gaminga, ali HCL portal nije mjesto za rasprave o politici i ratu. Stav redakcije je anti-ratni: osuđujemo agresiju i komentari koji slave rat ili pozivaju na sukobe bit će uklonjeni bez dodatnog obrazloženja. 

Komentari (6)

  • Demon90

    01.06.2022 - 18:40

    Iskreno ovo je I vise nego ocekivano. Ako I zavrse ove godine vjerovatno nece lansirati cisto zato sto zbog mangupa putina svi bojkotiraju sve rusko.

  • Enrubius

    01.06.2022 - 20:29

    Izlazi i za PS? Nije li najavljivano samo za PC i XBOX?

    • LetMeBeFrank

      @Enrubius, 01.06.2022 - 21:06

      Vjerojatno mislis na Gamepass day 1 deal.

    • Enrubius

      @LetMeBeFrank, 02.06.2022 - 11:16

      Ne znam… bio sam uvjeren da ne izlazi za PS. U svakom slučaju, dalo bi se odigrati. Djeluje zanimljivo, ima mi malo Bioshock vibre.

  • Slash

    01.06.2022 - 22:04

    neće biti za europsko tržište….

  • Fenner

    02.06.2022 - 14:51

    Ovo uopće ne izgleda loše.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?