HCL.HR

Rust danas dobiva misije koje daju NPC-jevi

Zoran Žalac 07.10.2021.   •   1 komentara


Popularna igra preživljavanja Rust današnjim će se ažuriranjem malo približiti klasičnom sustavu misija, odnosno questova.

Rust je već godinama poznat kao igra u kojoj nije najpametnije vjerovati drugim likovima iz razloga što većinu populacije u igri tvore sami igrači. No, to bi se trebalo promijeniti s današnjim ažuriranjem igre koje donosi temelj za dugo iščekivani sustav misija, dobivenih od AI likova.

Bilo je takozvanih NPC-jeva u Rustu i prije, no sada će oni “evoluirati” te će igračima davati questove, tj. zadatke čije će rješavanje donositi nagrade. Sami će zadaci obuhvaćati standardne mehanike same igre, te će u nekom pogledu biti svojevrsni tutorial koji će nove igrače naučiti pecanju, skupljanju materijala i traganju za blagom.

U početku će sustav misija biti dizajniran samo za solo avanture, no u planu je co-op opcija, kao i zadaci koji uključuju PvP segment igre. Developeri ističu kako ćemo danas dobiti prvu iteraciju misija te će se one razvijati i mijenjati s vremenom.

Od ostalih noviteta i promjena u sklopu ažuriranja stiže novi Camper s roštiljem, a konji će od sada stvarati više izmeta. Da, netko je i na tome radio.

Komentari (1)

  • sparrowpunk

    07.10.2021 - 22:51

    Skinuo sam Rust Pack za Dying Light ali nisam još igrao. Piše u opisu da dobiješ nekakvu tavu za melee oružje pa jedva čekam zombije mlatiti po glavi😎. Biti će to epska borba za preživljavanje ali nadam se da sa tavom neću biti op jer ne bih želio da mi tava pokvari nightmare težinu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?