HCL.HR

Rust je dobio neke dugo očekivane stvari; kao i ofarbana jaja

Zoran Žalac 07.04.2023.   •   0 komentara


Popularna igra preživljavanja Rust od sada ima nove markere za mapu, sustav pinga, duplo sedlo i – mini-igru lova na jaja.

Rust može biti ozbiljna i manje ozbiljna igra – ovisi kako joj pristupite. Samim time, postoje ozbiljni i manje ozbiljni dodaci za nju, što najbolje prikazuje najnovije ažuriranje.

Od korisnih i dobrodošlih dodataka svakako je tu napredniji sustav markera za mape. Od sada je tako povećan maksimalni broj markera na pet, a povećana im je i raznovrsnost u vidu oznaka i samih boja. Druga značajna stvar je sustav pinga iliti označavanja stvari za druge igrače. Dok koristite kamere, dronove ili dalekozor, možete označiti predmete, lokacije ili igrače, koje će potom vidjeti svi u vašem timu, nevezano jeste li vi vođa ili niste. Također se putem pinga mogu davati specifične naredbe poput pogledaj, napadni, pokupi i sl.

Od manje ozbiljnih dodataka tu je povratak lova na jaja. U idućih tjedan dana svakih 24-38 sati počet će 3-minutni lov na jaja. Igrači koji skupe najviše jaja dobivaju nagradu u obliku loota. Dakako, tu je i novi kostim u obliku jajeta kojega možete ofarbati.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?