HCL.HR

Rust postaje opasniji – stižu morski psi, ali i podmornice

Lovro Maroševac 04.08.2021.   •   2 komentara


Nadolazeće ažuriranje u Rustu želi potaknuti odlazak na more pa će različitim novitetima pokušati privući igrače k morskim avanturama.

Rust – igra preživljavanja u kojoj trčite goli bez premca i pokušavate ostati živi – proživljava svoje najbolje dane. Od dolaska pandemije nikad više igrača nije igralo igru, a ona je u međuvremenu stigla i na konzole. A da Rust nije opasan samo u virtualnom svijetu, pokazao je početak ove godine kada je izgorjelo 25 europskih servera.

Izgleda kako su developeri Facepunch Studiosa završili maraton Ralja pa će tako u novom ažuriranju Rusta dodati morske pse. Kao da nije bilo dovoljno načina umiranja, igrači će od 5. 8. morati pripaziti i kada ulaze u more. No, kao zaštitu od istih, u igri će se također naći i podmornice.

Dvije vrste podmornica bit će dostupne igračima – one s jednim i dva sjedala. Svaka podmornica imat će i dvije vrste streljiva pa će tako glavni zapovjednik odrediti hoće li se ispaliti torpedo koji ide u ravnom smjeru ili pak onaj čija putanja ide od dna prema površini.

Još jedan veliki dodatak morskom svijetu bit će podmorski laboratoriji. Oni će se sastojati od nekoliko prostorija i katova te će se moći istražiti jer će sadržavati unikatne i zanimljive stvari. Ono što tim laboratorijima daje dodatnu čar jest to što će svaki biti proceduralno generiran. To znači da prostorije nikada neće biti iste, a time će ti laboratoriji postati prve građevine u Rustu koje su proceduralno generirane.

Ako se pak ne želite upustiti u ovakve avanture, ne brinite – pecanje je tu da vam s uma smete svaku nedaću. Različiti mamci omogućit će ulov različitih riba – jedne ćete moći pojesti bez problema, dok će vam druge donijeti potrebni loot koji su progutale.

Komentari (2)

  • Z4b4c

    05.08.2021 - 09:46

    Rust je po meni najbolja multiplayer survival igra, naravno gameplay nije za svakoga, ali, ta činjenica da igra svaki prvi četvrtak u mjesecu dobiva novi free content već godinama od kako je igra izašla iz early access-a je nešto što stvarno poštujem.

    • Ghettog

      @Z4b4c, 09.09.2021 - 20:04

      Najbolja online survival igra definitivno,dozivis najluđe scene s frendovima.. developeri stalno updejtaju i daju novi content, samo tek nakon 200+ sati počinje pravi kaos 😁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?