HCL.HR

Saznali smo kakve nam promjene stižu u sljedećoj demo verziji Anthema

Filip Zorić 29.01.2019.   •   4 komentara


Anthem je imao mnoštvo tehničkih poteškoća u svojoj VIP demo verziji, stoga se Bioware uhvatio posla i počeo popravljati igru. Otkriveno nam je kakve promjene možemo očekivati u sljedećom demou, a kakve ćemo dočekati tek u završnoj verziji igre.

Anthem, nadolazeća looter shooter igra koju nam donosi Bioware, prošli je vikend imala VIP demo. U toj su verziji igre sudjelovali svi koji su prednaručili igru i oni koji su pretplatnici EA Accessa ili Origin Accessa. Naravno, vaša ljubljena redakcija HCL-a je također zaslužna za darivanje 20-ak VIP demo kodova. Međutim, prva demo verzija igre nije bila u idealnom stanju – daleko od toga. Igrači su naišli na razne tehničke poteškoće što je rezultiralo i hrpetinom negativnih i komičnih komentara po internetu. Bioware je pratio situaciju i pokušao poboljšati stvari, da bi se na kraju obratili zajednici igrača i objasnili kakve nam promjene stižu u sljedećem demou koji će biti otvoren za širi krug igrača.

Biowareov zaposlenik Chad Robertson je u blog postu rekao kako je za njih vikend bio “pun događaja”. Kaže da je demo verzija loše započela, ali da su uspjeli stabilizirati igru u subotu popodne. Robertson je u tekstu odlučio otkriti kakve su tehničke probleme uspjeli riješiti tijekom vikenda, ali i kakve će popravke uvesti u sljedećem demou i nadolazećoj završnoj verziji igre. Sve liste popravaka i dodataka u tekstu prenosimo vam ispod na izvornom engleskom jezikom.

Za početak su navedeni popravci o kojima se ponajviše pričalo tijekom vikenda:

– Entitlement bugs
– Server performance updates to address much of the rubber-banding
– Fixes for infinite loads and more being investigated
– Platform bugs to validate Javelin unlocks
– Client and platform login bugs

Bioware će ovoga tjedna obaviti još testiranja kako bi potvrdili da su riješili problem “vječnog učitavanja” i kako bi bili spremni za nadolazeću javnu demo verziju. Još su otkrili stvari koje neće biti u demou, ali će biti u završnoj verziji igre:

– Weapons with 0% infusions
– Weapons with bonus that applies to different Javelins
– Plot integrity / party gather issues
– Changes to Javelin unlock behavior
– Fixes for losing XP at end of some expeditions
– Performance Improvements
– Additional stability fixes
– A Social Hub: The Launch Bay
– And a few thousand more (literally)…

Nakon toga je Chad Robertson rekao kako svi u Biowareu cijene podršku igrača te da je njemu osobno najdraže iskustvo vidjeti streamove, slike i sve ostalo što fanovi posvećuju Anthemu. Za kraj su otkrivene i neke zanimljive statistike: gotovo je 9 milijuna sati odigrano u 2 i pol dana koliko je VIP demo bio dostupan, igrači su porazili milijun strongholdova, a ubijeno je i 2 milijuna grabbit stvorenja.

Komentari (4)

  • Sviz997

    29.01.2019 - 22:02

    Nadam se da za novu demo verziju neće ponovno trebat preuzimat svih 40 gb.

    • Kirian_1984

      @Sviz997, 30.01.2019 - 08:45

      interesantno… to mi fakat nije palo na pamet…

    • jastreb

      @Sviz997, 30.01.2019 - 09:25

      Neće, tako su barem najavljivali tjedan prije vip demo, vjerojatno će se skidati samo patch na vip demo.

  • MarioTina

    30.01.2019 - 10:52

    Igra je čista kopija Titanfalla, Warframe, Andromede i neče biti dobro prodavana, jedino što mi se u igri svidjelo je grafika.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?