HCL.HR

Upoznajte Scavengerse, jedinu nadu zamrznute post-apokalipse

Zoran Žalac 07.12.2018.   •   2 komentara


Debitantska igra Scavengers u režiji Midwinter Entertainmenta premijerno je prikazana na Game Awardsu u prikladnom zimskom ruhu.

Ranije ove godine osnovan je tim Midwinter Entertainment kojega čine tvorci Warzone moda iz Haloa 5 te ljudi koji su radili na Battlefield igrama. Iako je njihova igra zvana Scavengers bila najavljena početkom godine, tek smo sada dobili prvi pogled na nju.

Prvi trailer ne otkriva mnogo, ali uz pripadajući opis ipak imamo neki okvirni kontekst o čemu će se u ovoj igri raditi. Dakle, radi se timskoj igri u kojoj se grupa od četvero igrača na mapi bori protiv računalnih neprijatelja, ali i drugih igrača. Osim borbe moraju rješavati i zagonetke te paziti na svoja leđa s obzirom da grupe nisu striktno zacrtane te bilo koji igrač u bilo koje vrijeme može promijeniti stranu.

Ovo nam zvuči riskantno, ali vjerojatno će za takve poteze biti rezervirane određene kazne koje će igrače natjerati da dvaput promisle žele li izdati svoj tim. U bilo kojem slučaju, testiranje igre počet će 2019. godine, no ista je po svemu sudeći daleko od izlaska u punoj verziji.

Komentari (2)

  • moordrak

    07.12.2018 - 12:32

    Kako je krenulo, 2019. će biti godina multiplayera. Neznam što bih mislio o ovome. Vrlo štura najava. Treba pričekati koji info više.

    • Zoran Žalac

      @moordrak, 07.12.2018 - 12:59

      To je krenulo i ove godine.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?