HCL.HR

Sea of Thieves će cross-play uskoro učiniti opcionalnim

Hrvoje Smoljić 31.01.2019.   •   0 komentara


Kompetitivna prednost koju donose tipkovnica i miš dovele su do toga da će Sea of Thieves gusari uskoro moći odabrati žele li igrati isključivo s igračima na istim platformama.

Malo je za reći kako je Sea of Thieves prilikom izlaska uplovio u nemirno more. Očekivanja su za tu gusarsku igru bila ogromna, a isporučeni proizvod sadržajno je bio presiromašan da opravda cijenu. No, situacija se, izgleda, popravlja s obzirom da Rare kontinuirano radi na dodavanju novih modova i mehanika.

Uskoro će tako u igru stići PvP Arena mod u kojem se igrači sukobljavaju u namjeri da pronađu skriveno blago. Kompetitivni fokus toga, ali i drugih modova, međutim, generira jedan problem. Budući da je Sea of Thieves igra koja podržava cross-play između PC-a i XboxOnea – brojni igrači smatraju sustav nepravednim jer sukobljava korisnike tipkovnice i miša protiv onih koji igraju na kontroleru. Rare je sukladno tim pritužbama odlučio učiniti cross-play između te dvije platforme opcionalnim. To znači da će se igrači na konzolama ili PC-u, ukoliko to odluče, naći u borbi isključivo s drugim igračima na istoj platformi.

Reakcije igrača na ovu promjenu su podijeljene. Dok konzolaši promjenu smatraju dobrodošlom, igrači na PC-u, a naročito oni koji koriste kontroler smatraju kako će ovo doprinijeti padanju baze igrača i uneravnotežiti igru. Kakvo je vaše mišljenje?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?