HCL.HR

U Sea of Thieves sad ćete moći pljačkati pod krinkom magle

Pero Mlinar 28.11.2018.   •   3 komentara


Na vidiku je četvrta velika zakrpa za Sea of Thieves koja bi pirateriju trebala učiniti još dinamičnijom i zanimljivijom.

Yo ho-ho, u Sea of Thieves stižu novi sadržaji! Na vidiku je nova besplatna ekspanzija za tu igru, najavljuju iz Microsofta.

Da ponovimo, taj piratski naslov po izlasku nije bio prihvaćen najbolje. Bio je pomalo praznjikavoga svijeta i nedostajalo mu je sadržaja. Njegovi tvorci ipak su se uhvatili posla njegovog naseljavanja pa će tako Shrouded Spoils biti sad već četvrta velika ekspanzija za Sea of Thieves.

Najzanimljivijom inovacijom tu bi se svakako mogao pokazati dodatak magle. Malo je čudno da igra koja sadrži kosture i različite morske beštije dobiva taj dodatak tako kasno (oni obično idu skupa – pitajte Pirate s Kariba), ali dobro.

Ostali dodaci bit će šest utvrda s kosturima za pljačku, novi kipovi sirena, poboljšanja za Krakene i navodno još podosta toga. Zakrpa dolazi danas pa slobodno podignite jedra i arrr, vidimo se ili ne vidimo (ako bude magle) na pučini.

Komentari (3)

  • Cmarobnjak

    28.11.2018 - 11:56

    Zaboravio sam da ova igra postoji

  • kuky90

    28.11.2018 - 13:52

    Ova igra uvijek prekrasno izgleda.

  • BoneDigger

    29.11.2018 - 07:22

    Kada igra dobije cilj i smisao mozda joj se i vratim.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?