HCL.HR

Sega odlučila izdavati nove igre tvoraca Fablea, Dungeon Keepera i Black & Whitea

Juraj Bevandić 31.05.2017.   •   0 komentara


Tvorci Fable, Black & White i ostalih kreativnih serijala su prošle godine propali i zatvoreni, ali Sega će preuzeti odgovornost i izdati njihove nove igre.

Fable developer 2

Neki od najboljih developerskih timova devedesetih godina, pa i početka ovog stoljeća nažalost nisu preživjeli do danas. Bullfrog koji je napravio klasike kao što su Dungeon Keeper, Theme Hospital, Populous i Syndicate te Lionhead Studios koji su napravili Fable i Black & White serijale su propali skupa s njihovim glavnim licem Peterom Molyneuxom.

No, neki od njihovih najkreativnijih umova su se ponovno okupili te osnovali Two Point Studios, a na službenoj stranici su otkrili da su sklopili dogovor sa Segom koja će izdati njihovu novu igru. U te svrhe zapošljavaju mlade kreativce, a potpredsjednik europskog ogranka Sege John Clark kaže da je impresioniran njihovom vizijom i možemo očekivati više informacija početkom iduće godine.

Iako ne znamo puno o tome što nam kuhaju, rekli su da će taj novi projekt odražavati ono što ih je njihove bivše kompanije učinilo uspješnima dok su bile na vrhuncu. Također postoje naznake da će se fokusirati na izradu PC igre, ali prije nego pomislite da će oživjeti Dungeon Keeper i slične serijale, imajte na umu da se radi o sasvim novom IP-u.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?