HCL.HR

Shadow Warrior 3 od prvog će dana biti dostupan na PlayStation Now pretplati

Zoran Žalac 23.02.2022.   •   3 komentara


Pomalo neočekivan slučaj dogodit će se s igrom Shadow Warrior 3 na PlayStation platformama. Bit će to prva igra koju će se na PlayStationu od prvog dana moći igrati preko pretplate na PlayStation Now.

Često se dogodi da pretplatnici Sonyjeve usluge PlayStation Plus uz pretplatu dobiju neke nove igre čim one postanu dostupne na PlayStationu. No, do sada se još nije događalo da nove igre od prvog dana dobiju pretplatnici druge Sonyjeve usluge – PlayStation Now. To će se promijeniti od 1. 3. jer je potvrđeno kako će Shadow Warrior 3 biti lansiran i na PlayStation Now.

Do sada su igre na PlayStation Now pretplatu dolazile najranije 1-3 mjeseca nakon što su krenule u prodaju. Najbrže su se na PS Now pojavile GTA 3: Definitive Edition (mjesec dana) te Codemastersove Formula 1 igre.

Moguće je da se ova vijest veže uz Sonyjev plan da ovoga proljeća proširi svoju pretplatničku ponudu spajanjem PlayStation Plus i Now usluga. Prema dosadašnjim glasinama, PS Now bi trebao postati alternativa Xboxovom Game Passu. To u suštini već i jest, ali glavna je razlika što PS Now trenutno ne dobiva nove igre toliko često kao Game Pass. Osim toga, PS Now nije službeno podržan u svim regijama gdje je podržan PS Plus.

Još jedan problem kod PS Now jest taj što u trenutnom stanju nema nijednu igru za PlayStation 5. Iako se usluga može koristiti na PlayStation 5 konzoli, preko pretplate se mogu preuzeti i instalirati jedino PS4 verzije igara. Ako to bude slučaj i sa Shadow Warriorom 3, vlasnici PS5 konzole preko pretplate će moći igrati jedino PS4 verziju igre.

Označeno sa: , ,

Komentari (3)

  • vragec25cro

    23.02.2022 - 11:02

    I onda netko kaže da konkurencija nije dobra 🙂

  • folkmb

    23.02.2022 - 12:14

    volim originale i prerade al trojka mi nesto nije u koraku sa ostalima,malo presarena ,bar mi tako izgleda…

  • vojnovic4

    23.02.2022 - 13:52

    Još nema ni traga ni glasa za psnow u hr.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?