HCL.HR

Sherlock Holmes za 11. mjesec najavio istragu o nestalom slonu

Zoran Žalac 16.09.2021.   •   1 komentara


Detektivska igra Sherlock Holmes Chapter One dobila je datum izlaska, a i demonstraciju kako će avantura izgledati na konzoli PlayStation 5.

Detektivska avantura Sherlock Holmes: Chapter One u prodaji će se pojaviti 16. 11. 2021. za PlayStation 5, Xbox Series X/S te PC (Steam, GOG, Epic). Verzije za PlayStation 4 i Xbox One uslijedit će nekoliko tjedana nakon toga.

Uz ovu smo objavu dobili i sedmominutnu demonstraciju gameplaya iz verzije za PlayStation 5. Doznali smo da će mladi Sherlock doći na mediteranski otok Cordonu u potrazi za odgovorima o smrti svoje majke. Usput će pozabaviti rješavanjem raznih slučajeva ubojstava, krađe dijamanata pa čak i misterijem nestanka jednog slona.

Igra će u verziji za PlayStation 5 imati nekoliko zgodnih integracija s haptičkom vibracijom DualSense kontrolera. Primjerice, preko kontrolera će se igraču sugerirati Sherlockovo čulo kamo bi trebao gledati – ako mu se tragovi nalaze s lijeva, onda će mu vibrirati lijeva strana kontrolera, i obrnuto. A kad je Sherlock u svom stanju povezivanja dokaza, prava kombinacija moći će se osjetiti kroz ritam vibracija na kontroleru.

 

Komentari (1)

  • SonOfZeus

    16.09.2021 - 22:12

    Odlično izgleda. Prošle igre su mi bile vrlo dobro, a ovo može biti samo bolje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?