HCL.HR

Shovel Knight: Treasure Trove potvrđen za Nintendo Switch

Zoran Žalac 12.01.2017.   •   2 komentara


Shovel Knight produžit će svoju vjernost Nintendovim platformama kolekcijom triju kampanja. Kolekcija će također donijeti kooperativno igranje na svim platformama.

Shovel+Knight

Indie hit Shovel Knight od svojih prvih koraka bio je pristuan na Nintendovim Wii U / 3DS platformama, s obzirom da je uvelike inspiriran sidescrollerima NES ere. Premda se kasnije pojavio na svim drugim platformama, sada doznajemo da neće zaobići ni Nintendovu sljedeću konzolu.

Vitez s lopatom na Switchu će se pojaviti kao kolekcija tri igre pod nazivom Shovel Knight: Treasure Trove. Kolekcija će sadržavati originalnu igru kojoj je dodan podnaslov Shovel of Hope, ekspanziju Plague of Shadows, te nadolazeći prequel Spectre of Torment.

Kolekcija neće biti ekskluzivna za Switch već će se pojaviti i na svim drugim platformama. Štoviše, svi vlasnici originalnog Shovel Knighta dobit će Treasure Trove besplatno. Oni koji još nemaju igru u svom vlasništvu, tri kampanje moći će kupiti u kompletu ili svaku zasebno. Cijena originalne igre porast će u proljeće tako da vam je najisplatije nabaviti ju prije tog datuma.

S kolekcijom također dolazi i opcija lokalnog kooperativnog igranja dvoje igrača. Ista je do sada bila ekskluzivna za Wii U verziju, no sada će biti dostupna na svim platformama osim 3DS-a i PS Vite. Tijekom 2017. godine Treasure Trove će još dobiti dva besplatna DLC-a. Battle mod će sukobiti četvero igrača u lokalnom PvP-u, dok će King Knight’s Campaign donijeti još jednu kraću kampanju.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • rotkvica45

    12.01.2017 - 15:29

    Mislim da je Shovel Knight baš dobra igra za Switch.

  • Mixa

    12.01.2017 - 15:35

    Ja jedva cekam ovu nadolazecu ekspanziju tj. prequel Spectre of Torment.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?