HCL.HR

Sila je snažna s Game Passom, čini se da LEGO Star Wars stiže na pretplatu

Zoran Žalac 01.12.2022.   •   1 komentara


Po svemu sudeći, Xbox Game Pass bi ovoga mjeseca mogao postati bogatiji za još jedan ovogodišnji hit – LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Službeni kanal za Xbox Game Pass na Twitteru je jučer objavio pogađalicu koja igra sljedeća stiže na tu pretplatničku uslugu. Pratitelji su ponudili poprilično smiješne odgovore, no čini se da je zagonetka vrlo brzo odgonetnuta.

LEGO Star Wars je na putu do Game Passa, na što sugeriraju i replike službenog LEGO kanala. Samo je pitanje o kojem se LEGO Star Warsu radi – originalnom ili pak preradi iz ove godine. Nekako sumnjamo da bi se Xbox hvalio dolaskom 16 godina stare igre na Game Pass, stoga su šanse ipak veće da će pretplatnici uskoro igrati The Skywalker Sagu.

Ako se to obistini, bit će to još jedna “pobjeda” Game Passa u bitci za nove igre s PS Plusom. Ne računajući igre Microsoftove produkcije, pretplatnici Game Passa od ovogodišnjih su igara mogli zaigrati A Plague Tale Requiem, Sniper Elite 5, Return to Monkey Island, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredders’s Revenge, Weird West, Rainbow Six Extraction, Tunic, Two Point Campus, Metal Hellsinger, Football Manager 2022, MLB The Show 22, Scorn, Trek To Yomi, Immortality, Somerville, Escape Academy, Slime Rancher 2, Norco, Nobody Saves the World i brojne druge igre. Usporedbe radi, jedina ovogodišnja igra koju je PS Plus (Extra) ponudio svojim pretplatnicima bila je Stray.

Komentari (1)

  • Kols

    01.12.2022 - 19:27

    Super igra. Sony jednostavno nemoze pratit Microsoft nit ce uspjet jer ce Microsoft ucinit sta god treba da ga pobjedi kao “konkurenciju”.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?