HCL.HR

Skyline Stumble je jedan od novih levela u 4. sezoni Fall Guysa

Josip Klanfar 12.03.2021.   •   1 komentara


Već je poznato da će Fall Guys: Ultimate Knockout u svojoj 4. sezoni ići u daleku 4041. godinu. Sada imamo malo više detalja o novoj sezoni, kao i prikaz jednog od novih levela.

I ptičice na grani znaju već za Fall Guys, kao i za vijest da će 4. sezona te igre biti smještena u 4041. godinu, tj. na temi znanstvene fantastike. Danas imamo malo više informacija o nadolazećoj sezoni koja bi trebala krenuti uskoro, a točnu informaciju o startu znat ćemo 15. 3.

Informacije o 4. sezoni cure na kapaljku, ali ipak cure pa tako službeno znamo da će jedan od sedam novih levela nositi naziv Skyline Stumble. Vidi se da developeri nisu žalili prepreke pa će u novom levelu biti i novih naziva za njih poput: Flippity Bippities, Chonky Buttons, Spicy Light Swingers, a tu su i ostale tradicionalne prepreke. O čemu se točno radi pogledajte u videu ispod.

Kada je riječ o kozmetičkim novitetima, za sada su potvrđena četiri nova kostima: morski pas, retro disco kugla, kostim iz filma „ljudi u crnom“ i nekakav miks vanzemaljca i neke čudne kokoši, barem meni tako djeluje. Napominjem kako su ovo samo neki od kostima za četvrtu sezonu i vjerojatno će kasnije otkriti još detalja.

Ovo je inače prva sezona koja izlazi otkada je Epic Games kupio Mediatronic pa s posebnom pažnjom treba pratiti budući smjer u kojem igra ide. Tko zna, možda će peta sezona biti smještena u Fortnite, a možda će i u Fortnite doći neki motiv za Fall Guys – sve je moguće.

Komentari (1)

  • Agent

    12.03.2021 - 10:16

    Samo da napokon poprave rotaciju mapa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?