HCL.HR

Skyrim Anniversary Edition neće biti kompatibilan s postojećim modifikaciija

Zoran Žalac prije 7 dana   •   4 komentara


Slavljeničko izdanje Skyrima vjerojatno će pokvariti zabavu onima koji vole instalirati hrpu zanimljivih modifikacija.

os

Po najavi Skyrim: Anniversary Editiona odmah sam obrisao 50 gigabajta modifikacija koje imam preuzeto za Bethesdin fanstasy ep. Sad si mislim da to ipak nisam trebao učiniti jer vijesti baš nisu pozitivne za ljubitelje Skyrimovih modova. Vidite, dosta postojećih modifikacija za Skyrim vjerojatno neće biti podržano u Anniversary Editionu.

Kako je objasnio jedan modder, u Bethesdi su ažurirali kompajler koji se koristio u 64-bitnoj verziji Special Editiona, zbog čega većina kompleksnijih modifikacija za tu igru neće odmah biti kompatibilna s novim izdanjem. Dobra je vijest da će modderi i dalje moći “izvesti svoju magiju”, ali je manje dobra vijest da će modifikacije morati raditi ispočetka.

To se ne bi trebalo odnositi na modifikacije koje obuhvaćaju poboljšane teksture i jednostavnije kozmetičke zahvate na igri. Međutim, ne očekujte da će Anniversary Edition biti kompatibilan s modovima koji na bilo kakav način mijenjaju gameplay.

E sad, vrlo je izgledno da će to stvoriti probleme nekima jer će Anniversary Edition vjerojatno zamijeniti Special Edition – tj. neće biti zaseban proizvod. Igrači na PC-u tako bi Anniversary Edition trebali dobiti kao besplatno ažuriranje, no ako ažuriraju igru odriču se kompatibilnosti s postojećim modovima na tko zna koliko vremena.

Označeno sa: , , ,

Komentari (4)

  • Veles

    12.10.2021 - 18:29

    Neeee, moj zivot vise nema smisla!

  • Dajsikeks

    12.10.2021 - 19:27

    Viška teksta iznad slike vam je ostalo (“os”)

  • Indigo83

    12.10.2021 - 22:09

    Jel nekog briga?Ne?Idemo dalje

  • Phil Spencer

    12.10.2021 - 23:21

    Najbolja igra ikad s najma

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?