HCL.HR

Sljedeće proširenje za Destiny 2 zove se Gods of Mars

Zoran Žalac 29.12.2017.   •   5 komentara


Druga po redu ekspanzija za Destiny 2 odvest će nas na Mars gdje ćemo se boriti protiv nove vanzemaljske vrste neprijatelja.

destiny-2-expansion-pass-dlc-art.jpg.optimal

Prva ekspanzija za Destiny 2 uspjela je navući bijes igrača koji ju nisu ni igrali tako što je ogradila već postojeće sadržaje igre onima koji ju nisu kupili. Primjerice, bez kupnje The Curse of Osiris DLC-a niste više mogli kompletirati listu trofeja / achievementsa. Nakon toga zasigurno je jednim dijelom opalo zanimanje za buduća proširenja, no Sony i Activision su se potrudili da to na vrijeme poprave.

Na PlayStation Storeu tako je “procurio” čitav opis druge ekspanzije Destinyja 2 koja će se zvati Gods of Mars. Naziv ujedno otkrivao i mjesto radnje, a ostatak opisa otkriva da nam stižu nove misije s potpuno novom vrstom, odnosno rasom neprijatelja. Osim toga stižu nove kooperativne aktivnosti, dodatne multiplayer arene te hrpa nove opreme.

Ekspanzija bi trebala koštati 20 dolara, a planirani izlazak zacrtan je za treći mjesec 2018. godine.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • Negan

    29.12.2017 - 14:42

    Bio sam odusevljen igrom, a onda sam zavrsio main quest, iliti kampanju, i eto… Ne da je igra najvece razocaranje godine nego se usudjujem reci da bih vise igrao No Man’s Sky nego D2 u ovom trenutku. Apsolutno nula sadrzaja nakon sto ubijete Ghaula, a raid ne racunam jer ionako nije bitan jer ne droppa niti gear niti ista bitno. Curse of Osiris je izasao mjesec dana nakon PC releasa sto mi je smijesno. 80 eura unutar mjesec dana za nekakvo polu-prazno iskustvo je cista pljacka, poput Everversea oko kojeg se igra zapravo i vrti. Nisam uzeo spomenutu ekspanziju, a sumnjam da cu i ovu. Jebeno je veliki understatement reci da je D1 vanilla miljama ispred D2.

  • JokeZ

    29.12.2017 - 16:24

    Bio sam oduševljen igrom dok nisam završio kampanju. Teško smeće i razmišljam da prodam cijeli blizzard account samo da mi ne gadi cijeli račun njihova pohlepna igra od pohlepnih stoka koji sad redom izbacuju ekspanzije na siromasnu igru. Fuj

  • JokeZ

    29.12.2017 - 16:25

    Serem se na Destiny

  • L3gi0naR

    30.12.2017 - 07:06

    Uspio je Activision.Al u onome djelu kako uništiti odličan studio kojeg su napustili glavni ljudi tokom Destiny ere.Bungie je sam sebi odredio sudbinu kaj je sklopio pakt sa vragom na 10 god. i izradu igre sa mikrotransakcijama.Sve šta su dobro napravili do HALO Reach,sad lagano al sigurno propadaju.Destiny 2 sam mislio kupit,al nakon bete i loših ocjena te P2W sistema,malo sadržaja,nema šanse da podržavam takve igre.

  • racetherace

    31.12.2017 - 12:17

    Da vam kazem iskreno I bolje sto nisam kupio ..ovako SE zabavljam sa Division 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?