HCL.HR

Sljedeći tjedan moći ćete isprobati demo za SF pucačinu Outriders

Iva Osrečak 19.02.2021.   •   6 komentara


Iako je SF pucačina Outriders pomaknula izlazak na četvrti mjesec, u nadolazećoj demo verziji moći ćemo isprobati sve četiri klase i razviti ih do sedmog levela.

U prvom mjesecu stigla je vijest da je izlazak kooperativne pucačine Outriders ponovno odgođen, te je planirani datum izlaska pomaknut na 1. 4. 2021. Također, stigla je i informacija da će 25. 2. 2021. izaći demo verzija za sve one koji s nestrpljenjem čekaju izlazak ove igre.

Izdavačka kuća Square Enix i razvojni tim People Can Fly sada su pak na Twitteru su otkrili neke nove detalje o toj demo verziji.  Potvrdili su kako će demo biti dostupan na PS4, PS5, Xboxu One, Xboxu Series X/S i Steamu. Crossplay će funkcionirati na svim platformama osim na Google Stadiji na kojoj demo verzija neće biti dostupna.

Demo verzija igračima će ponuditi uvod i prvo poglavlje Outridersa, a napredak u priči donosi “jaču, egzotičnu i uvrnutu” opremu i neprijatelje. Igrači će moći isprobati sve četiri klase te dosegnuti maksimalni 7. level, što će biti dovoljno za naučiti četiri vještine po klasi kao i dva skill pointa.

Developeri otkrivaju kako će demo završiti obračunom s Gaussom, prvim Altered suparnikom koji je možda čak opasniji od nas. Nakon obračuna otključat će se još neke sporedne misije tako da će se igrači moći vratiti natrag i istraživati svijet. Demo u ovom slučaju ne znači beta testiranje te će biti dostupan za isprobavanje i nakon izlaska igre u 4. mjesecu.

Komentari (6)

  • Dajsikeks

    19.02.2021 - 16:07

    Rumour da će igra za one koji igraju na PS4 biti 46gb bez day one patch-a

  • mamojebac

    19.02.2021 - 16:30

    Uff da barem svaka igra ima demo koji mjesec prije izlaska same igre

  • darijoman

    19.02.2021 - 16:45

    Gearsi na steroidima

    • moordrak

      @darijoman, 22.02.2021 - 08:56

      Yap. I meni Outriders ima takvu vibru. Doduše i Girsi su se izrodili u abominaciju. Treba probati. Outriders može fejlati na bezbroj mjesta. Samo se nadam da nećemo dobiti još jedan Anthem.

  • 312AE

    20.02.2021 - 02:12

    Mislim da igra ima potencijala, pratim je već dulje i veselim joj se. No vidim da i nije baš neki hype oko nje. Nisam siguran dali da probam demo ili jednostavno supportam, ali vjerovatno budem probal, nemam baš kaj za izgubiti.

  • moordrak

    22.02.2021 - 08:13

    Damn cute! Love it! Dakle ovako izgleda moja sljedeća ovisnost. Dva pacijenta u timu već imam, će da se proba.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?