HCL.HR

Znamo kada stiže Space Hulk: Tactics

Gregor Stojev 21.08.2018.   •   0 komentara


Osim otkrivanja datuma izlaska, novi trailer za Space Hulk: Tactics ovom nam prilikom još jednom demonstrira čime će nas sve moći osvojiti.

Ako su vam prave Warhammer 40k figurice preskupe, izbor nad službenim Warhammer igrama zato vam vjerojatno vam ne manjka. Najavljeno je da će se tom izboru pridružiti i nadolazeći Space Hulk: Tactics kojega ćemo moći zaigrati relativno brzo, i to 09. 10. 2018. kada izađe za PC, PS4 i XBOX. Riječ je o strategiji na poteze nalik XCOM-u koja obećava nemilosrdnu makljažu u svijetu, odnosno svemiru Warhammera 40K, ako to već nije bilo jasno.

Objava je popraćena i novim gameplay trailerom koji će vam prezentirati sažetak kako će to izgledati i što sve možete očekivati, što između ostaloga uključuje single player kampanju, online multiplayer, sređivanje jedinica te editor mapa. Glomaznim svemirskim marincima suprotstavit će se rasa zvana Genestealers – beštije nalik Xenomorphima iz legendarnog Alien serijala koji se baš poput njih znaju skrivati u ventilacijama.

Prednarudžbe za Space Hulk: Tactics su inače već otvorene i ako ga naručite preko Steama, dobit ćete pristup beti, nekolicinu kozmetike te 10% popusta.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?