HCL.HR

Obračunajte se s tvrdoglavim Hammerheadom u nadolazećem Spider-Man DLC-u

Hrvoje Smoljić 14.11.2018.   •   0 komentara


Čovjek pauk uskoro nastavlja svoju herojsku avanturu u namjeri rješavanja kriminalne najezde u New Yorku, a ovog puta nailazi na uistinu tvrd orah.

Turf Wars je naziv sljedećeg DLC poglavlja u Playstationovom Spider-Manu i sukobit će glavnog junaka s tvrdoglavim Hammerheadom. Ako ste igrali prethodni, The Heist DLC, već znate zašto isti zaslužuje da ga dohvati duga ruka Spider policajca no u nastavku će vam, sudeći prema traileru, dati dodatni razlog.

Naime, Hammerhead, koji u glavi ima ugrađenu vibranijsku ploču te ju koristi kao glavno oružje, domogao se tehnološki naprednog naoružanja i objavio rat svim mafijaškim obiteljima što ne piše dobar scenarij ostalim građanima New Yorka. U priči će se također pojavljivati i Spider-Manova policijska pomoćnica, Yuri Watanabe, koja će se naći licem u čelo s glavnim negativcem.

Tu su također i tri nova Spider-odijela – dva oklopna pod nazivom Iron Spider i Spider-Armor Mk1 te stripovsko Spider-Clan odijelo. Turf Wars DLC izlazi 20. 11. te se može kupiti samostalno ili kao dio “City That Never Sleeps” Season Pass paketa.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?