HCL.HR

Spider-Man ovoga mjeseca stiže u Marvel’s Avengers na PlayStationu

Zoran Žalac 05.11.2021.   •   6 komentara


Krajem jedanaestog mjeseca igrači na PlayStation konzolama moći će zaigrati novu avanturu sa Spider-Manom – u igri Marvel’s Avengers.

Izdavačka kuća Square Enix u nedavnom je financijskom izvješću svoj Marvel’s Avengers nazvala razočaranjem. Igračima su to razočaranje djelomično ispravile besplatne ekspanzije, od kojih je nedavna War for Wakanda bila dobro prihvaćena. Ove godine situaciju možda popravi i prijatelj iz susjedstva – Spider-Man – koji će se u igri pojaviti od 30. 11.

Kako je bilo i obećano, Spider-Man će se Avengerima pridružiti ekskluzivno na PlayStation konzolama, tj. u verzijama igre za PS4 i PS5. Spider-Man će imati svoj event, tj. priču u kojoj će se udružiti sa Black Widow i Ms Marvel kako bi zaustavio AIM. Spider-Man će se u ovom poglavlju premišljati oko toga je li mu draže kad misije obavlja sam, ili u društvu drugih Avengera.

Osim Spider-Mana, igra će 30. 11. dobiti niz drugih dodataka koji će biti dostupni na svim platformama. Stiže nova vrsta protivnika – Echoes, novi raid Discordant Sound, nove aktivnosti, izazovi i promjene u sustavu opreme i resursa.

Komentari (6)

  • A vi kako te

    05.11.2021 - 10:54

    Ali jesu mentalci da za ovu igru spiderman bude ekskluzivan na psu.. Spiderman niti nebi smio bit ekskluzivan jer je to tip od marvela a ne od sonya, kao i wolverine. Lako tako gradit popularnost cccc

    • MeDoNjA

      @A vi kako te, 05.11.2021 - 11:48

      Nisam te bas lepo razumeo msm vec 2 spajdermena su ekskluzive na Soniju te je malo i logicno da ce i ovo biti ekskluzivno .

    • Danilo Boljevic

      @A vi kako te, 05.11.2021 - 12:20

      Mislim tehnicki Spider Man je u vlasnistvu Sony-a samo ga dijeli sa Marvelom.

    • Junejkas

      @Danilo Boljevic, 05.11.2021 - 15:04

      Marvel placa sonyu da imaju spidermana kao ekskluzivu 😁

    • marko1106

      @Junejkas, 07.11.2021 - 15:10

      Tocnije Disney placa Sonyu prava na Spidermana. I to ne da placa nego ono finu hrpetinu novaca daje Sonyu dok Marvel koji je u vlasništvu Disneya ostaje bakšiš.

    • kebbab

      @A vi kako te, 05.11.2021 - 23:49

      😂😂😂😂😂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?