HCL.HR

Spyro Reignited Trilogy uskoro bi mogao doletjeti na PC

Zoran Žalac 29.05.2019.   •   5 komentara


Prema kineskim izvorima, tvrtka Activision planira PC izdanje prošlogodišnje remaster kolekcije igara iz serijala pod nazivom Spyro.

Spyro je jedan od rijetkih serijala koji se nikada nisu pojavili na PC platformi. No, čini se da će ljubičasti zmaj nakon 20 godina zaobilaženja napokon doći na PC kroz službeni kanal. Kineski odbor za određivanje dobnih granica za videoigre otkrio je postojanje PC verzije prošlogodišnjeg Spyro Reignited Trilogyja, remasterizirane kolekcije prvih triju igara s malim zmajem.

Uz ovaj podatak navedeno je da na PC portu radi razvojni tim Iron Galaxy, a njima takav rad nije stran jer su za Activision u 2018. godini na PC prebacili Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. I ta je kolekcija igara kasnila na PC u odnosu na PS4 konzolu, ali se ondje u konačnici ipak pojavila. Za pretpostaviti je da će tako sada biti i sa drugim junakom PlayStationa, Spyrom.

Osobno bih u PC izdanju Spyre volio vidjeti gameplay u 60+ sličica po sekundi, no ako ne dobijemo to morat ćemo biti sretni jer ćemo dobiti titlove u razgovorima. Dobrih pola godine na konzolama nije bilo ni toga.

Komentari (5)

  • GTA222

    29.05.2019 - 10:26

    Taman sam htio komentirat da je bilo samo pitanje vremena kada će doći jer je i Crash došao na PC.

  • Saren

    29.05.2019 - 13:56

    Bas sam i ja htio slicno reci, Crasha su izbacili pa sam ga pokupio na PC-u jos da Medievil daju kud srece 😀

    • Lovac

      @Saren, 29.05.2019 - 14:30

      Još se sjećam Medievil 2 onog dijela gdje neki “djedica” hoda po kući i kašlje/prdi. Kako je to bila originalna igra; mračna, a smiješna. Puna pametnih zagonetki bez povlačenja za ruku.

    • Saren

      @Lovac, 30.05.2019 - 14:24

      Da setting je bio ono nesto kao i prica i atmosfera. Uz Crasha i Spyra meni 3 najdraze igre sa plejke i medju prvima koje sam igrao.

  • Dajsikeks

    29.05.2019 - 14:02

    Kad se sječam još prošle jeseni “kad će to izači” , kak vrijeme prolazi

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?