HCL.HR

Square Enix će uskoro predstaviti SF igru Outriders

Zoran Žalac 03.06.2019.   •   0 komentara


Izdavačka kuća Square Enix na svojoj će E3 konferenciji predstaviti igru zvanu Outriders, SF avanturu na stranom planetu.

Osim premijere Avengers igre i vrlo vjerojatno novih materijala iz Final Fantasy 7 Remake, izdavačka kuća Square Enix će 11. 6. u jutarnjim satima predstaviti još jednu novu igru. Za sada znamo da se projekt zove Outriders i po svemu sudeći je znanstveno-fantastične tematike.

Igra bi se trebala odvijati na stranom planetu zvanom Enoch prema kojemu se u 2076. godini lansira svemirska letjelica zvana Flores. Enoch je, po već poznatom scenariju, zadnja šansa za čovječanstvo jer smo Zemlju uništili. Glavnu ulogu u igri trebao bi imati lik kapetana ili kapetanice Archan, a njegov zadatak bit će postaviti temelje za kolonizaciju stranog planeta.

Premda je uzbudljivo što se ovdje radi o skroz novom imenu, treba biti oprezan jer ne znamo tko zapravo radi na igri. Prošle godine Square Enix je tako najavio čudnu igru The Quiet Man pa se ispostavilo da je to bila jedna od najgorih igara 2018. Valjda su od tada naučili pametnije birati suradnje i projekte koje će promovirati.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?