HCL.HR

Star Wars Battlefront 2 uskoro nas odvodi u Clone Wars bitke

Petra Rukav 10.06.2018.   •   1 komentara


Tijekom konferencije na ovogodišnjem E3 sajmu, EA DICE podijelio je više informacija o novitetima koji dolaze u Star Wars Battlefront 2, uključujući i mapu te likove inspirirane poznatim „Ratovima klonova“.

Star Wars Battlefront 2 možda nije imao najsretnije lansiranje u povijesti videoigara, a Electronic Arts se još od izlaska prvih recenzija trudi popraviti tu štetu. Između balansiranja kontroverznog sustava loot kutija, EA je izbacio i nekoliko novih sadržaja da začini igru daleke galaksije, a kako doznajemo, najnovije ažuriranje odvest će nas u prequel eru gdje ćemo voditi Clone Wars bitke.

Konkretno, na jučerašnjoj EA Play konferenciji u sklopu E3 sajma, Electronic Arts obznanio je kako će nas novo ažuriranje, koje bi trebalo slijediti Han Solo sezonu, povesti na planet Geonosis, gdje su Ratovi klonova započeli, a sukladno tomu predstavi će nam i nekoliko novih igrivih likova kao što su Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Count Dooku te General Griveous.

Naposljetku, treba istaknuti da bi nam novi squad system trebao olakšati posao udruživanja s prijateljima kako bi isprobali novi Starfighter mod gdje ćemo voditi žestoke zračne bitke u herojskim brodovima te novo ogromno multiplayer sandbox iskustvo s fokusom na napadanje i zauzimanje zapovjednih mjesta i uništavanje neprijateljskih flota.

Komentari (1)

  • Shadow king

    10.06.2018 - 13:53

    Ček, ovaj Battlefront bude tek sad imal Geonosis? Ne igram ju zbog razno raznih razloga pa zato ovo nisam znal, no, ovo je za mene smeh. Znate kaj, idem ja rajše igrat SW Battlefront 2… od Lucasartsa i Pandemica.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?