HCL.HR

Starfield će imati New Game+ opciju

Zoran Žalac 25.08.2023.   •   15 komentara


Za razliku od prethodnih igara Bethesda Softworksa, nadolazeći Starfield igrače će poticati na višestruke prelaske kroz svojevrsni New Game+.

Igre Bethesda Softworksa obično su takve da ih nemate potrebe završavati više puta. A ako se odlučite na tom, vjerojatno ćete poželjeti lika s drugačijim vještinama. Ni Elder Scrolls ni Fallout tako nisu imali New Game+ opciju, no to će se promijeniti sa Starfieldom.

Kako prenosi GQ, Starfield će imati “unikatni i uzbudljivi zaplet na New Game+ kako bi motivirao ponavljanje igre”. Detalji nisu otkriveni, no čini se kako to neće biti klasično ponavljanje igre sa svim razvijenim vještinama i pokupljenom opremom.

Više o pojedinostima igre znat ćemo za tjedan dana kad će biti objavljene prve recenzije Starfielda. Iz Bethesde su također otkrili i termine lansiranja igre. Ako imate skuplju verziju, najraniji mogući termin za igranje bit će vam 1. 9. u dva sata u noći. Službeni izlazak Starfielda za sve dogodit će se 6. 9., također u dva sata u noći.

Komentari (15)

  • Daky_13

    25.08.2023 - 10:54

    Sto se tiče opcije New game + nikada je i ne koristim jer je nerealno kada započinjes novu igru ispočetka a i nije mi zanimljivo jer je lik mnogo mocniji nego što bi trebalo biti.Naprimer u najnovijem God of war-u već na početku igre imaš štap kao oružje koji se normalno u igri dobija sredinom igre ali je što se tiče tajnih puteva i prečica beskoristan jer su putevi normalno blokirani.To je samo jedan primer nelogičnosti ali shvatam da je tako moralo da bude.Uvek kada odlučim da odigram ponovo igru idem samo na new game pa opet sve ponovo.Izgleda da volim da se mučim 😀tako da mi je i težina zadovoljstvo.

    • Nemanjazzz

      @Daky_13, 25.08.2023 - 13:51

      Nekad nije los kad neces opet da se zavlacis u svaki cosak da trazis loot. A i trebalo bi da se neprijatelji postanu jaci pa da ne moze jako oruzje da te izvuce vec skill.

    • Daky_13

      @Nemanjazzz, 25.08.2023 - 15:41

      Pa sta znam ako me mrzi ponovo da se zavlačim onda je neću ni igrati.Uglavnom kada je prvi put predjem,drugi put odlučim da je odigram obično posle 7,8 meseci nekad i godinu dana,tada i pola zaboravim sta sam sve prolazio,tako da mi je ponovo zanimljivo.Jedino kada budem prelazio opet God of war sigurno neću igrati opcione najteze protivnike i zadnju valkiru.Poslednji put sam se mučio 3 dana da je dobijem na hard.

    • MAJSTOR RINGO

      @Daky_13, 25.08.2023 - 15:18

      Jedino sam Detroit B.H. odigrao jedno 3 puta, mozda i vise, samo da bih dosao do savrsenog kraja. A zavrsnica je napeta za infarkt. Tu sam i zasrao prvi put. A igra ima zaista razlicite krajeve, pa svaki put je maltene skroz drugaciji dozivljaj i iskustvo. Igram tako da u prvom prelasku odradim sve 100%, laganim ritmom istrazujem, zabodem nos u svaki cosak mape, tako da mi odmah ponovni prelazak dosadi, jer nemam sta novo otkriti i videti. E kada prodje neko vreme, zaboravim neke detalje, pozelim opet da se vrati u igru. Tako ce uskoro biti i sa Spidermanom iz 2018, igru sam igrao jos pre 3-4 god. Zaboravio dosta detalja, tako da ce biti dobra priprema za SM2, plus sada cu ga odigrati na PS5 remaster uz jos bolju grafiku.

    • Daky_13

      @MAJSTOR RINGO, 25.08.2023 - 15:53

      Detroit je i napravljena da se igra više puta da bi video sve krajeve, naravno koga zanimaju.Takodje kolega odigrao sam minimum 4 puta da bih video većinu krajeva.Sto se tiče te igre zanimljiva jeste,tu se prepliću priče iz 3 različita lika ili ti robota,ali mislim da igra krije tu neku drugu poruku ili agendu koja stoji iza svega.Postoji test pitanja u meniju igre ako se secas pitanja se svode na tvoje lične emocije u vezi svih tih priča o robotima,čak i po pitanju religije i tu su zalazili.Tako da odgovore sve sabiraju i Boga pitaj gde svi ti rezultati ili odgovori idu i kod koga.Ja sam naravno odgovarao da verujem u Boga i da volim više ljude kao prijatelje,na to se gospodjica robot naljutila i napravila neku usranu facu haha.

  • ReVamped

    25.08.2023 - 11:03

    Nadam se da ću imati razloga i vremenakoristiti ju.

  • Chimichangas

    25.08.2023 - 14:15

    Jedva imam vremena jednom preć igru 😀

    • Emexs

      @Chimichangas, 25.08.2023 - 14:39

      Ni ja nikad nisam shvatio da neko 2 puta prelazi jedno te isto

    • Duanador

      @Emexs, 25.08.2023 - 14:42

      Ja sam neke igre i vise od 2x

    • Emexs

      @Emexs, 26.08.2023 - 20:32

      To nije tacno smatram da sasvim dovoljno vidim u 20 sati npr. Prvo ne igram da bi nesto presao u tom kontekstu koji ti navodia nego uzivam koliko mi vrijeme dozvoli ali ako predjem npr jedan RES ili TLOU itd ne privlaci me da opet igram jer znam sve sta ce se destiti i to nema nikakve veze sa prekucavanjem nego prvenstveno zato sto mi je vec sve poznatno to mi je kao da jednu te istu seriju gledam 2 puta -.-

    • Emexs

      @Emexs, 27.08.2023 - 17:46

      Da naravno svako ima individualni pogled na stvari gledamo iz skroz razliciti perspektive meni je bitna samo prica da saznam sta ima novo i to je ono sto me vuce da igram svaki dobar Sp , nije mi toliko bitno hocu li otkljucati magnum i nadograditi ga do kraja pa opet igrati da predjem nije mi taj dio igre intersantan nego moj je fokus , fokus na prici jedini izuzetak mi je kod RES 4 kad ga vec spominjemo u smislu da cu ga preci ponovo iz perspekitve npr Ada Wong ali to je skroz drugi par cipela ne standardna igra koju cu preci 2 – 3 puta. Kazem ti meni je fokus na glavnom dijelu price nekome na gameplayu , ne volim nista igrati kad znam sta ce se konkretno sa likovima desiti cak ni RES 4 Remake ne bih igrao da se nije toliko promijenilo u vizualnom smislu i da nisam toliki fan. Bukvalno znam sve sta ce biti pa zato cekam VR verziju da imam drugacije iskustvo od vec dozivljenog. Drago mi je da sam cuo drugo misljenje i drugu perspektivu 👍

    • Gamervu2

      @Chimichangas, 26.08.2023 - 12:22

      Last of us sam presao 3 puta i jos je planiram igrati

  • HoGGaR

    25.08.2023 - 14:40

    Jedino gdje sam koristio NG+ su bile RE igre, da mogu sa guštom pobiti sve zombije s infinity municijom 😄 Ovo sve ostalo mi nema toliko smisla jer mi je poanta nadograđivati lika uz priču

  • monacor

    25.08.2023 - 17:53

    Šteta što ne možemo uživati u igrama kakvi su FC3 i FC4, wolfenstein itd, sada na novijim konfama kada možemo sve ganjati na ultra, ali je problem zaključani fps i neoptimizacija pa ima puno stutteringa. Ove sada igre ću moći igrati na nekim medium-high postavkama vjerovatno, ali opet problem vezano za odgode nije samo to da će se kasnije odigrati nego da će tražiti noviji hardwer. I ova igra izleda fenomenalno, ako ne odgode ali da će se igrati više puta…eh pa sad je slabo takvih igara da ostave takav dojam.

  • tuvvok1701

    25.08.2023 - 18:30

    Ne znam, ali iz moje perspektive i Skyrim i Fallout 4 bar potiču višestruke prelaske. Skyrim je sasvim drukčija igra kada s drugom klasom igraš (npr. mage i sword build). Fallout 4 također nudi raznolike priče ovisno o tome kome se odlučiš pridružit pa ne bih ni tu rekao da ne potiče višestruke prelaske. Nije to ništa New Game +, ali ko da mora bit, ja sam najviše puta story mod preša u GTA V i Call of Duty 2 bez New game +, planiram sad još jedan na ps5. Sve to ovisi koliko ti legne igra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?