HCL.HR

Street Fighter 6 najavljen je uz mnogo znoja i napetih mišića

Zoran Žalac 21.02.2022.   •   2 komentara


Capcom je najavio Street Fighter 6 – novi nastavak legendarnog borilačkog serijala o kojemu ćemo više doznati sredinom 2022. godine.

Završilo je Capcomovo odbrojavanje i sedam godina nakon zadnjeg Street Fightera dobili smo najavu sljedećeg dijela u kultnom borilačkom serijalu. Street Fighter 6 je u razvoju – jedino je to otkriveno, uz poruku da ćemo više informacija o igri dobiti u ljeto 2022.

Kratki teaser video potvrdio nam je dva borca – dobro poznatog Ryua koji je sada pustio bradu, te Lukea – onog novog borca koji je Street Fighter 5 došao tek krajem prošle godine. Ovdje Luke ima novu frizuru, ali nosi i Guileov dogtag što bi moglo upućivati na neku osvetničku priču.

Prezentacijski je teško odrediti koji se engine ovdje koristi. S druge je strane dosta jasno da Capcom jednim dijelom želi promijeniti imidž Street Fightera. Koristi se tako drugačija vrsta glazbe prilikom najave, a vrijedi istaknuti i to da je ovo prva igra u serijalu koja u nazivu ne koristi rimsku brojku (VI) nego mnogima poznatiji broj 6. Tu je i novi logotip, s kojim u povijest odlazi specifičan font korišten zadnjih 35 godina. Šteta – ali tako je očito odlučeno.

Komentari (2)

  • Hadvar

    21.02.2022 - 08:41

    Nema klasicnog logotipa. 1/10

  • Indigo83

    22.02.2022 - 01:32

    Ryu izgleda ko douchebag iz teretane?Zake Ćapćom?Zakeeeee?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?