HCL.HR

Street Fighter V idućeg je tjedna besplatan za PC igrače

Zoran Žalac 24.03.2017.   •   1 komentara


Godina dana prošla je od izlaska Street Fightera 5 na tržište, a Capcom želi da se igrači uvjere u napredak koji je tijekom tog razdoblja ostvaren.

street-fighter-v

Street Fighter V u ovo doba prošle godine imao je problematičan izlazak. Iako je sama igra bila kvalitetna, po pitanju kvantiteta nije se mogla pohvaliti, što su igrači odmah prepoznali. Godinu dana kasnije Capcom je većim dijelom ispunio ono što je obećao, no sada imaju zadatak ponovno zainteresirati publiku za svoju igru.

Idućeg tjedna pokušat će to napraviti na PC-u, odnosno Steamu, gdje će Street Fighter V biti besplatan za igranje na nekoliko dana, počevši od 28. 03. U trial verziji bit će dostupna samo multiplayer komponenta igre, ali je dobra vijest da će svi borci biti na raspolaganju.

Što se tiče verzije za PlayStation 4, ona do daljnjega neće imati besplatni trial, no zato će dobiti ista poboljšanja kao i PC verzija, uključujući kraća učitavanja, brži matchmaking i sustav penala za igrače koji često vole izlaziti iz meča prije nego on završi.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • nikola65478

    25.03.2017 - 10:37

    Nadam se da ce Igor napravit video komentar.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?