HCL.HR

Šuška se da Spider-Man 2 igra stiže krajem 2021.

Zoran Žalac 03.12.2019.   •   13 komentara


Jedan je novinar podijelio svoja saznanja o potencijalnom nastavku Marvel’s Spider-Mana za kojega kaže da stiže tek 2021.

Prilično je jasno da će igra Marvel’s Spider-Man dobiti svoj nastavak. Kao prvo, sugerirano je to na samom kraju te igre. Kao drugo, Sony sada u vlasništvu ima i licencu za Spider-Man igru i studio koji je napravio najuspješniju Spider-Man igru do sada. Kao treće, Marvel’s Spider-Man nije samo najuspješnija Spider-Man igra do sada nego i najprodavanija igra s nekim superherojem. Uz to je još i druga najprodavanija PS4 ekskluziva do sada.

Uglavnom, nije šokantno to što je novinar Imran Khan izjavio kako zna previše o igri te da misli kako će ista doći prije nego joj se nadamo. Bivši reporter Game Informera, a sadašnji član Kinda Funny Gamesa poručio je kako vjeruje da Sony vjerojatno planira lansirati Spider-Mana u blagdansko doba 2021. godine, što se čini dosta razumnim jer bi to značilo da igra ima razvojni proces od pune tri godine. Prethodna igra u razvoju je bila oko četiri godine.

Dakle, igre je sigurno u razvoju, jednako kao i Horizon: Zero Dawn 2 – pitanje je samo kada izlazi. Za te je projekte već sigurno da će biti namijenjeni PlayStationu 5 pa je i to činjenica koja dodatno veseli jer bi upravo te igre trebale demonstrirati hardversku sposobnost sljedeće konzole.

Komentari (13)

  • GAMEmaher

    03.12.2019 - 15:54

    Super. Znači negdje krajem iduće godine Spajdko aka Spider-man bude na Ps Plus za zagrijavanje. Čisto da ne nabavljam ovaj trenutni 🙂

    • ivan.frakin

      @GAMEmaher, 03.12.2019 - 16:10

      Ti volis vrebat te besplatne igrice haha…

    • GAMEmaher

      @ivan.frakin, 03.12.2019 - 16:37

      Vrebam ko hdz-ovci potpise birača…haha

    • MightyAloy

      @GAMEmaher, 03.12.2019 - 16:40

      Znam da si ljubitelj besplatnih igara, no vjeruj mi da ćeš GOTY Edition moći naći na sniženju vrlo povoljno. Nemoj ga čekati na PS Plus jer neke se igre isplati odigrati daleko prije. Pogledaj za koliko smiješne cifre se sada može kupiti God of War i Horizon Zero Dawn. Također je vrijedno podržati developera, pa makar i sa stotinjak kuna. Ja osobno kupujem igre koje su mi najnapetije čim dođu na relativno povoljno sniženje, a na PS Plus čekam neke koje mi možda nisu toliko zanimljive a opet ih se isplati odigrati.

    • GAMEmaher

      @MightyAloy, 03.12.2019 - 18:55

      Da ne shvatite svi krivo…kupim ja igre. Problem što ih ne stignem baš odigrat. Horizon Zero sam kupio za 250 kn prije dvije godine, God of War prošle godine za 200. Vikend ih vidio za 79 kn. Kupio sam sad i Uncharted Lost Legacy za toliko, to su dobre cijene. Podržim ja developere za neke naslove a logično da čekam sniženje cijena ipak. Spiderman ako bude Goty za nekih 100 kn naravno da uzimam, nije mi žurno sad. Al sam sebi rekao neću više ništa digitalno jer ako bar dadu na Ps Plus prodam il mjenjam disk. Pretplata je isto neki način potpore bar sonyju da ulože još u svoje projekte.

    • rsye

      @GAMEmaher, 03.12.2019 - 19:02

      Je li bolje baciti 200-300 kn sada ili cekati 2 god da *mozda* dodje na psplus?

    • GAMEmaher

      @rsye, 03.12.2019 - 19:32

      Bolje je bacit odmah 200-300 kn al se meni to više ne isplati kad imam repova starih igara koje rješavam. Nakupio se svega kasnije za sitno plus ovo s pretplate i imam toga za igrat tako da čekam te single player naslove za neka druga bolja vremena a možda eto budu i na ps plus. Ko može sad sve to odigrat super. Meni se naredalo pola godine po više puta da ništa nisam igrao i sad zaostaci…

    • MightyAloy

      @GAMEmaher, 04.12.2019 - 07:31

      Kod mene je isto tako. Kupio HZD prije dvije godine i God of War prošle isto za toliku cijenu. No uspio sam i još neke, Spider-mana i Days Gone koji me uz sve mane baš pozitivno iznenadio. I meni se isto nakupilo igara da katkad ne znam šta više kad da igram, šta je na neki način slatka briga. ? Vjerojatno neću ništa više ni kupovati dok ne izađe TLOU II da stignem sve odigrati do tada, mada ima još igara koje pikiram kao što je Control i novi Star Wars. Ovo šta kažeš za pretplatu, da je to način da se podrži Sony i njegovi projekti, ja isto tako mislim, zato mi nije ni žao novca makar su koji mjesec igre slabije, a multiplayer ne igram pa tu nemam koristi od PS Plusa.

    • MightyAloy

      @MightyAloy, 04.12.2019 - 08:16

      Hvala Ilija. Ti si uvijek pun korisnih informacija. ?

    • GAMEmaher

      @MightyAloy, 04.12.2019 - 09:53

      Ja eto koristim multiplayer pa ovako i onako moram pretplatu onda 🙂 A od njih imam još i mafiu 3, mad max, darksiders 2 i 3, detroit…itd još odigrat a HZD kupio prije dvije godine još nit krenuo igrat. Sad eto na ovoj akciji uzeo uncharted LL pa ga brzo završim ali sad nadalje više ništa ne kupujem…stvarno imam svega. Što pretplata dade, dovoljno. Jedan dan obavezno još last of us 2.

    • MightyAloy

      @GAMEmaher, 04.12.2019 - 11:57

      Detroit je bio lijep poklon, mada sam ga ja kupio kad i God of War za 200 kuna. Pa moraš odgrati HZD jer je igra stvarno odlična. Nemogu se ni sjetiti koliko sam Uncharted LL platio, no isto je bila neka poštena akcija, a sama igra je standardno dobra. Mad Max sam odigrao preko PS Plusa, i baš mi je lijepo sjeo. Ja sam se odlučio po prvi put u životu odvažiti i pred naručiti igru (TLOU II). Inače nemam potrebu (ni para) igrati igre odmah po izlasku, no za TLOU ću napraviti izuzetak. Ipak će to biti swansong PS četvorke pred izlazak petice. Znam kada poslije budem gledao PS5 verziju igre da mi neće biti to to ako je tada budem igrao na četvorci, a ne onda kad izađe. Peticu ionako mislim nabavljati godinu-dvije nakon izlaska, a do tad ću se maksimalno izigrati na četvorci. ?

    • GAMEmaher

      @MightyAloy, 04.12.2019 - 13:19

      Ja isto čekam peticu al kad bude neka slim verzija i vjerovatno ispravljene neke mane koja originalma bude imala (manje buke, manje zagrijavanje…itd 🙂 ) A do tad i ps5 igre od ps plus ponude budem arhivirao i library..haha

    • xx1111

      @GAMEmaher, 03.12.2019 - 18:05

      Evo ja čekam da na ps plus free dođe ovaj novi spider man za ps5 koji nije još ni izašao moram čekat još 6 godina

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?