HCL.HR

Sutra će se moći besplatno igrati nadolazeća igra Riders Republic

Zoran Žalac 11.10.2021.   •   0 komentara


Ubisoft PC igračima sutra nudi besplatno isprobavanje nadolazeće igre ekstremnog utrkivanja – Riders Republic.

Ako vam je PC preferirana platforma za igranje, Ubisoft ima posebnu pogodnost za vas. Sutra ćete na 24 sata moći isprobati Riders Republic, nadolazeću igru ekstremnog utrkivanja biciklima, skijama, snowboardom i wingsuitom.

Besplatno isprobavanje igre prije izlaska bit će moguće jedino na PC-u, odnosno Ubisoft Connectu. Trajat će od sutra, 12. 10. od 8:00 ujutro do srijede u 8:00. Ako imate nešto sporiji internet, dobra je vijest da igru možete početi skidati već sada.

Za razliku od nedavnog testiranja, ovo isprobavanje Riders Republica bit će natrpano sadržajem. Imat ćete pristup do svih pet karijera i moći ćete zaigrati svaki od četiri multiplayer moda. No, morat ćete znati što radite jer tutoriala u isprobavanju neće biti.

Puna verzija igre bit će dostupna od 28. ovog mjeseca. Iz Ubisofta su poručili kako već imaju plan dodatnog sadržaja za prvu godinu. Dobra je stvar da će većina stvari biti besplatna, ali ako želite BMX mod i karijeru za to će vam ipak trebati Year 1 Pass koji se prodaje zasebno.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?