HCL.HR

Warzone sutra dobiva Payload mod koji bi mogao biti kaotičan

Domagoj Plantak 14.07.2021.   •   3 komentara


Obećana zombie mapa Mauer Der Toten i prvi Warzone mod koji se u potpunosti bazira na nekom zadatku stižu nam u ovom mid-season ažuriranju.

Mogli bismo biti zločesti i reći da što više novog sadržaja dolazi u Call of Duty, to je i više mogućnosti za hrpu novih bugova kojih ionako ima dovoljno. Međutim, prije dolaska reboota Modern Warfarea u 2019. znamo i sami da je Activision masno naplaćivao i najsitniji dodatni sadržaj u svojim Call of Duty igrama, pa zato nećemo biti zločesti kad čujemo da se nova tradicija darivanja nastavlja i u sklopu četvrte sezone Cold Wara i Warzonea, uz već standardno tzv. Season Reloaded ažuriranje.

Na pladnju nam se ovoga puta nudi uglavnom ono što je već i bilo najavljeno početkom sezone, a to je ponajprije za fanove zombija novo poglavlje Dark Aether odnosno mapa Mauer Der Toten. U prijevodu s njemačkog to bi značilo “zid mrtvih”, ali je valjda Activision želio ispasti mističniji i originalniji pa njemački naziv mape zvuči manje klišeizirano u odnosu na engleski prijevod (Wall of the Dead). No rekli smo da nećemo biti zločesti, pa u svom tom moru Mauer Der Toten ludila (i drugih zombi mapa) izdvajamo novo taktičko oružje za craftanje – jednako zločestu LT53 Kazimir granatu.

Odmicanjem od Cold Wara, prava akcija odvijat će se u Warzoneu koji dobiva Payload mod, koji će se u potpunosti bazirati na jednom zadatku i čiju inspiraciju vuče iz War moda Sledgehammerovog Call of Dutya: WW2. Radit će se o 20v20 timovima koji će morati braniti/sabotirati vozila na zadanoj ruti te će uspješno escortiranje tih vozila donijeti pobjedu pripadajućem timu. Da se to ne dogodi, brinut će suprotan tim koji može uspješno zakomplicirati put po kojem vozila idu tako što će između ostalog moći i graditi određene prepreke kako bi ih usporio. Na kakvo građenje se misli, i da li se to Warzone lagano zarazio Fortnite sojem, pričekat ćemo do sutra i vidjeti.

Nastavak četvrte sezone još će donijeti i Blueprint Blitz event u Warzoneu, neke nove playliste u Cold Waru, ali i još dva nova oružja od kojih će OTs 9 SMG, uopće ne sumnjamo, opet uzburkati disbalans ostalih oružja u Verdansku. Ovaj put se to Activision ni nije sramio otvoreno priznati, kazavši da je ovaj SMG stvoren da se suprotstavi trenutnim najboljim SMG-ovima. Cold War će ponovno biti i besplatan za isprobavanje, počevši od 22.7. do 29.7., pa ako ste ugrabili dodatni hard na akciji, dopustite mu da se osjeća (pre)korisno.

Ostale stvari otkrit ćete sutra ako preuzmete između 13 i 18 gigabajta za Cold War te 8 i 11 za Warzone. Nije tako strašno, s obzirom da raspon uključuje sve dostupne platforme.

Komentari (3)

  • lordvader

    14.07.2021 - 19:34

    only for cheaters 😉

  • SanKa

    15.07.2021 - 09:06

    ravenu umri i vrati igru infinityu

  • GAMEmaher

    16.07.2021 - 09:17

    Di je taj payload mode? Update od 9 gb došao prekjuče a ni dan danas niš…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?