HCL.HR

Sutra počinje svjetsko prvenstvo u Smiteu

Stjepan Fikter 06.01.2016.   •   1 komentara


Od 7. do 10.01. osam timova borit će se za titulu najboljih na svijetu s time da će na ovogodišnjem turniru i Xbox One timovi imati prilike pokazati tko je najbolji u konzolaškoj verziji.

smite-world-championship

U četvrtak 07.01. u 17 sati počinje još jedno svjetsko prvenstvo u Smiteu gdje će se osam timova iz šest regija natjecati za titulu prvaka i pri tome podijeliti nagradni fond koji iznosi milijun dolara.

Iako to i nije naročito velika brojka kada se za usporedbu uzme The International, developer Hi-Rez Studios smatra da je bolje cjelokupni fond sezone rasporediti po više natjecanja čime bi i više timova imalo prilike osvojiti koji novčić umjesto da većina bude rezervirana za jedno natjecanje.

Budući da je Smite zakoračio i u konzolaške vode, točnije dostupan je i na Xboxu One, na ovome prvenstvu pojavit će se i četiri profesionalna tima s ove platforme koji će podijeliti 150,000 dolara nagradnog fonda.

Baš kao i prošle godine, prije početka turnira dobili smo CGI trailer koji bi nas trebao dodatno zainteresirati za praćenje profesionalne scene u glavnome natjecanju sezone, pa ako do sada niste ni čuli za Smite, To Hell & Back video je dobra uvertira u ovu zanimljivu MOBA igru.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • LaggedMKD

    07.01.2016 - 23:57

    Ako mi mozete dat link gde je to sve obljasneno bicu zahvalan hvala unapred

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?