HCL.HR

Svakog vikenda do kraja mjeseca besplatno zaigrajte Battlefield 5

Stjepan Fikter 10.10.2019.   •   4 komentara


Provjerite kako izgleda Drugi svjetski rat u Battlefieldu 5 jer već ovog vikenda stiže prvi Trial odnosno besplatno napucavanje od četvrtka do nedjelje.

Ako kojim slučajem još niste zaigrali Battlefield V, evo vam prilike da ga besplatno pokrete na svojem računalu. U sklopu Battlefesta s kojim se slavi Battlefield zajednica, EA je pripremio tri besplatna vikenda za napucavanje. Prvi vikend ilitiga Trial počinje već danas, a traje do nedjelje 13. 10. Idući Trial zakazan je za 17. 10, a završava 20. 10. Posljednji se održava zadnjeg vikenda u mjesecu, odnosno od 24. 10. do 27. 10.

Nijedan Trial neće imati kompletno dostupnu igru nego će se multiplayer modovi mijenjati svakog tjedna. Doduše, Squad Conquest i War Stories, koji je single-player komponenta, bit će dostupni kroz sve Triale. Tijekom igranja, moći će se napredovati, a svi koji se odluče kupiti Battlefield V nakon isprobavanja Triala, moći će cijeli napredak prebaciti i u punu verziju.

Prvi vikend bit će u znaku napucavanja u Rush modu. Drugi vikend prebacuje se na Conquest s fokusom na mape za pješadiju, a treći vikend omogućuje Grand Operations mod u kojemu će se moći otključati poseban Fliegerfaust dodatak. Stoga, ako vas neki od modova možda ne zanima, možete si isplanirati kojeg vikenda želite isprobati igru.

Nažalost, ovo vrijedi samo za PC platformu – na konzolama trenutno nema ništa slično, premda Battlefield 5 možete igrate već za četiri eura mjesečno preko EA Access pretplate.

Komentari (4)

  • GAMEmaher

    10.10.2019 - 09:25

    I nije nešto sad da bi se zezalo time… a koliko kažu onaj tko uključi EA origins verifikaciju ovaj mjesec od idućeg je EA access free na PC pa kroz cijeli studeni se komotno može btf 5 rasturit story i izguštat online za džabe! 🙂

  • SNK RoyaL

    10.10.2019 - 10:46

    Pre-load je navodno započeo jos jučer, meni još uvik na originu ne piše ništa vezano za free trial u vezi Battlefesta niti se može započeti, samo kupiti igrica.

  • Petar Marjolovic

    10.10.2019 - 12:21

    Bolje sačekat 11 mjesec za za besplatnu Origin pretplatu pa će biti puna igra i moći će se igrat cjeli mjesec.

  • LukaLuks

    10.10.2019 - 22:43

    Ma kupio za 30€ na sale-u i požalio

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?