HCL.HR

Nemojte se šokirati: System Shock remake još jednom je odgođen

Stjepan Fikter 14.03.2023.   •   1 komentara


Nova odgoda za System Shock remake više ne spada u sferu šoka i nevjerice što znači kako nas Shodan ipak neće maltretirati ovaj mjesec kako je bilo ranije najavljeno.

Oživljavanje kultnog klasika System Shock u modernijom obliku ispao je pravi šok za ekipu Nightdive Studiosa. Uz prvobitni datum izlaska u 12. mjesecu 2017. godine, kako je bilo najavljeno tijekom Kickstarter kampanje, igra je trebala ugledati svjetlo dana u finalnoj verziji ovoga mjeseca. Novi šok, koji je i očekivan – stigla je još jedna odgoda izlaska.

Shodan će se tako pojaviti na našim računalima 30. 5., što znači da ju moramo čekati još dva dodatna mjeseca. Ako se je čekalo na izlazak igre šest godina, dodatna dva mjeseca ne zvuče tako strašno.

Inače, System Shock je postao svojevrsni remake jer osim novog vizualnog stila, tu su novi protivnici, unaprijeđeno hakiranje kao i mogućnost komadanja neprijatelja u borbi.

Iako je igra dobila novi datum izlaska PC verzije, istraživanje svemirske postaje na konzolama je i dalje u planu. Doduše, još nije poznato kad će se vlasnici PlayStation i Xbox platformi moći upoznati sa Shodan. Isto tako, ako niste do sada probali demo verziju na PC platformi, još uvijek to možete napraviti putem Steama.

Komentari (1)

  • Indigo83

    15.03.2023 - 00:03

    ovo postaje zamorno.ako je ikada i kupim,bit će to na popustu od 90%.pa vi developirajte

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?