HCL.HR

Tekken X Street Fighter još uvijek u razvoju

nebel 05.08.2013.   •   2 komentara


Producent Tekken serijala otkrio je kako Tekken X Street Fighter projekt nije izvukao deblji kraj već da Namco Bandai traži pravo vrijeme za izdavanje igre.

Prošlogodišnji Street Fighter X Tekken bio je tek prvi dio „crossover dueta“ jer je uz najavu te igre svojevremeno obećan i Tekken X Street Fighter, rađen od strane Tekken ekipe i u Tekken 6 engineu. I dok je prvi dio dueta uistinu zaživio, o drugom još uvijek ne znamo ništa osim ovoga što smo vam rekli u prethodnoj rečenici pa su fanovi polako počeli sumnjati da je igra otkazana jer se proizvođač već okrenuo novim Tekken igrama (Tekken Revolution). Međutim, govoreći za portal Siliconeru, producent Tekken serijala Katsuhiro Harada izjavio je kako je igra još uvijek u razvoju, a izostanak informacija o njoj pripisao je nekolicini razloga.

„Jedan od razloga za to je što je Street Fighter X Tekken pušten u prodaju. O tome se govorilo još donedavno. A jedna od interesantnih stvari koju smo vidjeli s izlaskom te igre bila je ta što igra nije spojila samo fanove tih dvaju franšiza; stvorena je time nova zajednica igrača koji do tada nisu odigrali nijednu od tih igara. To je bilo jako neočekivano za nas, ali prilično cool.“ – izjavio je Harada dodavši kako izdavač Namco Bandai sada traži pravo vrijeme za lansiranje Tekken X Street Fightera kako bi zadržao tu novu publiku.

Komentari (2)

  • crocop97

    05.08.2013 - 15:26

    nadam se da će izać za pc

    • Adam Jensen

      @crocop97, 05.08.2013 - 15:56

      I ja sam se nadao ali čini se da sam negdje pročitao da će izaći samo za konzole.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?