HCL.HR

The Dark Pictures: The Devil In Me dobio datum izlaska, igramo ga ubrzo

Lovro Maroševac 25.08.2022.   •   2 komentara


The Dark Pictures: The Devil In Me najavljen je u 10. mjesecu prošle godine i sada je konačno dobio službeni datum izlaska.

Sinoć je na IGN-ovoj prezentaciji igara na Gamescomu prikazan kratki video za The Dark Pictures: The Devil In Me. Osim datuma izlaska, još smo vidjeli koji nas noviteti očekuju u finalnoj igri prve sezone ovog horor serijala.

The Dark Pictures: The Devil In Me stiže nam 18. 11. ove godine, malo više od godinu dana kako je najavljen. Ono što će zadnja igra prve sezone ovog serijala uvesti jest inventory među likovima, dodatne istraživačke mehanike te više zagonetki. Kao i u prijašnjim igrama, i ovdje će postojati mogućnost dijeljene priče u mrežnom dijelu igre i lokalni multiplayer.

Radnja The Devil In Me odvijat će se na misterioznoj lokaciji u kojoj će jedna nepoznata osoba pokušati rekreirati ubojstva poznatog serijskog ubojice Henryja Howarda Holmesa. Njegov dvorac ubojstva izvrsna je prilika jednoj televizijskoj emisiji i njenoj postavi da povećaju svoju gledanost. Odluka da prihvate poziv misteriozne osobe ubrzo im se obije u glavu jer se nađu u problemima i borbi za vlastite živote.

Kao što smo već spomenuli, The Dark Pictures: The Devil In Me stiže za manje od tri mjeseca. Igra će biti dostupna na PC-ju, PlayStationu 4 i 5 te Xbox One i Series X/S. Nakon ovog naslova, od Supermassive Gamesa možemo očekivati još šest The Dark Pictures igara, čiji su trademarkovi postali poznati javnosti još u veljači ove godine.

Komentari (2)

  • Zoran Žalac

    25.08.2022 - 08:12

    Ne očekujem baš puno od ovih novih mehanika, ali drago mi je da barem nešto ubacuju. Zagonetke imaju smisla s obzirom na tematiku.

  • Emexs

    25.08.2022 - 08:20

    Super, ovo je zanimljivo igrati u drustvu pretezno sa osobama koje nemaju doticaj sa gamingom. Lako ih uvuces jer je intrigantno i naviknes da igraju, npr partnera/icu itd. Bilo bi dobro da malo prodube gameplay i da igrac ima malo vec slobodu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?