HCL.HR

The Division 2 dobit će hrpu besplatnog sadržaja nakon izlaska

Hrvoje Smoljić 28.02.2019.   •   10 komentara


Ubisoft je proteklih godina značajno poboljšao podršku igara nakon njihovog izlaska, a iznimka nije ni The Division 2 koji će u prvih godinu dana dobiti čitavu hrpu besplatnih proširenja.

Izlazak The Divisiona 2 ubrzano se bliži. Tako ćemo već za dva tjedna harati post-apokaliptičnim Washingtonom u potrazi za najljepšim kapama. No dobri ljudi iz Ubisofta već su nam odlučili zagolicati maštu dodatnim besplatnim sadržajem u prvoj godini nakon izlaska igre.

Zvijezda tog sadržaja svakako su tri epizode koje donose nastavak Divisionove priče, nove lokacije, ali i nove klase. Epizoda 1 tako donosi ekspedicije u okolinu Washingtona koju će igrači morati osloboditi od raznoraznih frakcija. Druga epizoda igrače će odvesti u istraživanje tajni Pentagona dok bi treća trebala zaključiti priču čitave igre. Naravno, tu je i hrpa kozmetičkih predmeta, neprijateljskih utvrda i slično.

No, ne bi Ubisoft bio Ubisoft da ne postoji neki način da ponešto i dodatno platite. Uz očekivanu trgovinu kozmetičkim predmetima unutar igre, gore navedeni sadržaj bi vas trebao natjerati da kupite zlatno ili ultimativno izdanje igre u kom slučaju ćete pristup istom dobiti tjedan dana ranije. Taj ćete raniji pristup, uz neke jedinstvene kozmetičke predmete također moći i zasebno kupiti već na dan izlaska igre.

No, pričekajmo trenutak i usredotočimo se na uzbudljiv sadržaj koji će biti odmah dostupan u igri. Govorim dakako o povratku PvP-a u obliku mračnih zona (Dark Zones). Otprije je poznato kako će The Division 2 imati čak tri te zone gdje igrače očekuju neki od najboljih predmeta i oružja u igri.

Veseli i proširenje svih gameplay mogućnosti unutar zona gdje će uz sukob protiv neprijateljski nastrojenih igrača, biti moguće sabotirati i potkradati vlastite suborce, a ukradeno zatim prodati za još bolje predmete. Ubisoft nas već pomalo priprema na stres koji ćemo doživljavati prilikom ulaska u ovaj mod i upozorava kako ni sami ne znamo za što smo uistinu sposobni.

Komentari (10)

  • funky0308

    28.02.2019 - 20:59

    To si dobro rekao, to je bas stres, ja se ponekad “bojim” uci u DZ, ljudima koji ne igraju Division ovo ce zvucati smijesno ali dobro su DZ odradili i bas je stresno, napeto ali i zabavno biti u DZu, nikada ne znas tko ce zapucati, tko ce ti doci s ledja ili ce ti tvoj lega iz tima prvi presuditi. Opcenito ne volim da mi likovi ginu u RPGima, previse se vezem za lika i ne volim da ga mrcvare.
    Ja 15ti ne mogu docekati, obozavam ovu igru ma sto netko mislio o njoj, meni je predobra.

  • marjanovicut

    28.02.2019 - 22:39

    Ne znam da li sam odrastao ili sta ali niko me ne bi naterao da odigram The Divisions 1/2, izgleda kao deja vu, kao da nema niceg novog… Sve vec vidjeno i isprobano, ne znam, takav utisak mi ostavlja igra, kao neka random pucacina koja je tu eto cisto da upotpuni prazninu, verovatno je do mene.

    • ivanakamarkus

      @marjanovicut, 01.03.2019 - 08:59

      nisi jedini

    • marjanovicut

      @ivanakamarkus, 01.03.2019 - 18:14

      Deluje mi kao da bih vise zabave nasao u odvratnim Hollywood filmovima…

    • funky0308

      @marjanovicut, 02.03.2019 - 13:10

      Puno ti tu generaliziras, odvratni Hollywoodski filmovi…pa nisu svi odvratni, jebemu

    • funky0308

      @marjanovicut, 02.03.2019 - 13:09

      A jbga, ne svidja ti se igra, onima kojima se svidja znaju zasto je to tako. To nije igra u kojoj se trazi prica, radi se o klasicnom shooter looter naslovu koji je, po meni, odlican. Gameplay dobar i zabavan, mehanike vec poznate i dobre, mape velike, PVP, PVE, cak i single player nije los. Dobra ekipa i sati i sati dobre zabave su garantirani. Tebi se ne svidja i to je OK ali ako nisi probao tesko je objasniti sto je tu toliko dobro nama ostalima, ja sam stvarno volio jedinicu, igram je jos uvijek i ne mogu docekati punu verziju dvojke

    • marjanovicut

      @funky0308, 02.03.2019 - 18:33

      Ja nisam rekao da je igra losa vec da ja ne bih mogao da je igram, cak i objasnjenje trazim, evo skidam betu da vidim o cemu se radi.

    • funky0308

      @marjanovicut, 02.03.2019 - 19:43

      Probaj..mozda ti se svidi

  • PsiHoGujaR

    01.03.2019 - 13:26

    Prvi start igre i odma CRASH haha

  • funky0308

    03.03.2019 - 09:34

    Toliko me sada Ubisoft nazivcirao da ne mogu vjerovati. Konacno jucer uhvatim malo vremena prijepodne i prije posla da odigram malo bete i mauna – jbno odrzavanje servera i to od 09:30 – 12:30.. 3 sata! Nije se to moglo odraditi ranije ujutro pa da smo gotovi do 9h?!? Danas ponovno palim, konacno slobodan dan i opet ista stvar. Jasno mi je da je ovo beta i da se stvari testiraju ali svako prijepode zatvoriti servere je stvarno potpuni kretenizam kojega samo francuz moze smisliti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?