HCL.HR

The Evil Within 2 službeno otkriven, prvi trailer izgleda kao da ga je Kojima slagao

Igor Belan 12.06.2017.   •   4 komentara


The Evil Within 2 izaći će na petak trinaesti, a po prvom traileru sudeći bit će svakako i strašnije igra od nedavno izašlog Friday the 13th, koji nije izašao na petak 13 (just sayin’).

the-evil-within-2

The Evil Within 2 je najavljen na jutros završenoj Bethesdinoj E3 konferenciji. Igra dolazi na PC, Xbox One i PS4 platforme, a datum izlaska postavljen je na 13.10. ove godine (što je petak 13, naravno da je).

U ovom direktnom nastavku na The Evil Within ponovno ćemo preuzeti ulogu detektiva Sebastiana Castellanosa koji će kroz igru tražiti svoju kćerku koja je nestala prije mnogo godina, no sada se čini da bi još mogla biti živa.

Službeni opis igre glasi:

“Postavljena u Union, grad u ruševinama izgrađen koristeći Lillyin um kao jezgru, The Evil Within 2 predstavlja mješavinu zatvorenih, klaustrofobičnih lokacija koje podsjećaju na prvu igru, kao i novih, manje linearnih područja koje će igračima dati priliku da istražuju igru svojim ritmom. Moći ćete lutati slobodno i istraživati sve mračne kutke svijeta kako želite, ali ovo je i dalje survival horor igra pa će municija i drugi resursi biti rijetki.”

Dobili smo i nekoliko prvih screenshota iz The Evil Within 2 pa ih dijelimo s vama kroz galeriju ispod.


Komentari (4)

  • Tony Ghost 1811

    12.06.2017 - 13:49

    Najjaci su ovi na yt, pise gamplay iako je ovo obican trailer. U svakom slucaju drago mi je za igru. Nadao sam se nastavku.

  • Zoran Žalac

    12.06.2017 - 14:46

    Prvi mi je bio više iritantan nego strašan. Ne znam kako sam uopće izdržao do kraja. Ali treba ovakvih igara… Definitivno mi se sviđa izbor glazbe, a ni estetika nije loša.

  • Artyom

    12.06.2017 - 21:33

    Preglup trailer moram priznat…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?