HCL.HR

The Invincible nas vodi u retro-budućnost po romanu iz 1964.

Zoran Žalac 16.09.2020.   •   6 komentara


Novi poljski tim sastavljen od veterana CD Projekta i Techlanda najavio je igru The Invincible prema SF klasiku poljske književnosti, istoimenom romanu Stanislawa Lema.

Poljska ima vrlo snažnu industriju videoigara, a u budućnosti bi ista mogla biti još jača. Naime, osnivaju se novi timovi, a jedan od takvih je i Starward Industries iz Krakowa kojega su osnovali veterani CD Projekt RED-a i Techlanda. Taj je tim upravo predstavio svoju prvu igru i slično primjeru The Witchera, adaptirat će klasični roman poljske književnosti.

The Invincible je SF priča Stanislawa Lema iz 1964. godine o putovanju na planet Regis III koji sadrži brojne tajne i natjera posadu jednog broda da preispita svoje poglede na život. The Invicible će također postati i videoigra preživljavanja u nelinearnom okruženju, tzv. atompunk ugođaja i retro-budućnosti iz ere kada se čovječanstvo svim silama nastojalo otisnuti sa Zemlje u nepoznata svemirska prostranstva.

Bit će to avantura iz prvog lica u kojoj ćemo tražiti nestalu posadu svoga broda u ulozi znanstvenika. Planet Regis III bit će izrazito neprijateljski nastrojen prema igraču, a sve opasnosti morat će se zaobići korištenjem instinkta i pomoću nadmudrivanja. Dakle, ne očekujte ovdje pucačinu – The Invincible je više igra o otkrivanju misterija.

Za sada imamo tek prve slike iz igre, kao i prezentaciju glazbe koja zvuči odlično. The Invincible će koristiti Unreal Engine te će ciljati na zadnji krik tehnologije, odnosno igrat će se na PC-u te samo na novim konzolama (PS5, XSX/XSS). Konkretan datum izlaska još nemamo, obećano je samo da ćemo Regis III istraživati 2021. godine.

Komentari (6)

  • Apocalypse4987

    16.09.2020 - 11:33

    Sviđa mi se ovi atompunk đir, podsjeća malo na Forbidden planet

  • Drunkenstein

    16.09.2020 - 12:03

    Mogla bi bit odlična igra.

  • DiVojic

    16.09.2020 - 12:21

    Op,op ovo bi moglo bit odlično. Čekam više detalja.

  • Emperor Ghaleon

    16.09.2020 - 14:19

    ”Dakle, ne očekujte ovdje pucačinu – The Invincible je više igra o otkrivanju misterija.”
    Ok, nahajpan sam.

  • Darac83

    16.09.2020 - 15:12

    Sviđa mi se

  • josip ndndn

    03.01.2021 - 00:41

    Pa nema nikakvog smisla da napuste cd projekt red jer su ovako samo pogoršali stvari.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?