HCL.HR

The Last Campfire simpatična je avanturica tvoraca No Man’s Skya

Pero Mlinar 07.12.2018.   •   2 komentara


Nakon svemirskih dimenzija No Man’s Skya, studio Hello Games odlučio se za izradu manje, šarenije i osobnije avanture.

Prije nego što su igrače poslali u istraživanje nepreglednih bespuća svemira, studio Hello Games početkom je ovoga desetljeća napravio igru Joe Racer: šareni, crtićima inspirirani platformer s utrkama kojega su igrači odmah vrlo dobro prihvatili. Trenutno se čini da je The Last Campfire, sljedeća igra Hello Gamesa najavljena na ovogodišnjem The Game Awardsu, svojim vizualnim stilom i dizajnom sličnija bezbrižnoj simpatičnosti njihovog prvijenca nego što je ambicijama i magnitudi No Man’s Skya.

Nije to nimalo čudno. Razvoj The Last Campfire predan je u ruke Hello Games Shortu, manjem odjelu studija u kojemu se potiču eksperimentalnost, inovativnost i sloboda ekspresije. U The Last Campfire će se na mjestu punom lutalica, neobičnih stvorenja i misterioznih ruševina tražiti smisao (života?) te put kući.

Kada će to biti i na kojim platformama još uvijek nije poznato. Objavljeni foršpan ne prikazuje mnogo gameplaya, ali pun je zanimljivih lokacija, beštija i ličnosti koje će se zateći na nadolazećoj avanturi.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?