HCL.HR

Overkill’s The Walking Dead poziva nas da u društvu preživimo zombi apokalipsu

Hrvoje Smoljić 08.11.2018.   •   5 komentara


Od danas se upustite u novu avanturu preživljavanja s još tri prijatelja dok vam gladna horda zombija diše za vratom u Overkill’s The Walking Dead.

Nakon nekoliko odgoda, kooperativna akcijska multiplayer igra iz prvog lica, Overkill’s The Walking Dead, konačno je vani na PC platformi. Sama igra će vas smjestiti u  Washington D.C. za vrijeme virusne epidemije koja mrtve vraća u život te vas, uz još tri igrača prisiliti da se borite za vlasititi život. To ćete raditi izvršavanjem raznih misija, traženjem zaliha i oružja, osnivanjem kampova i borbom protiv sveprisutnih zombija.

Igra, napravljena po uzoru na originalne The Walking Dead romane Roberta Kirkmana dat će vam na odabir četiri lika, svaki sa različitom pozadinskom pričom, vještinama i sposobnostima.

Po samom izlasku, dostupna je tek prva od 10 epizoda, ali će ostale biti dodavane redovitim i besplatnim ažuriranjima od kojih prvo stiže već krajem ovog mjeseca. Uz polarizirane kritike na Steamu, bit će zanimljivo vidjeti kako će ova ažuriranja utjecati na buduću ocjenu igre.

Vlasnici PlayStationa 4 i Xboxa morat će pričekati još malo prije nego se upuste u kooperativno preživljavanje, točnije do 9.02. sljedeće godine.

Komentari (5)

  • i_love_all_games

    08.11.2018 - 11:10

    Gledao sam gameplay i mogu reći da je moje mišljenje da je igra loša kopija left for dead i sličnih naslova. Jako loša kopija. Čak bi rekao da je gameplay u igri naporan za gledati. Siguran sam da će se nekome svidjeti, meni igra nije ni približno dobra da bi ju kupio.

  • vragec25cro

    08.11.2018 - 11:46

    Da su ju napravili open world,crafting i singleplayer možda bi ju i uzeo.Ovako me ne privlači

    • MoGaming

      @vragec25cro, 08.11.2018 - 11:58

      Slažem se s tobom. Ovako ime uzet i još se potrudit napravit dobar survival bila bi odlična igra. Ali su oni uradili copy paste već viđenih igara.

    • i_love_all_games

      @vragec25cro, 08.11.2018 - 12:31

      Da. Nije ni čudo da je prije par mjeseci bio čak i mali hajp za igru a sada kada je izašla ne da je nestao nego još nisam čuo da je netko preporucii2igru za kupnju.

  • funky0308

    08.11.2018 - 17:39

    Neuspjeli State of Decay 🙂 . Daj mi Hrvoje molim te pojasni izjavu – polarizirane kritike . U svakom slucaju, ovo se preskace sa velikim zaletom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?