HCL.HR

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 vrlo izgledno dolazi na Nintendo Switch

Zoran Žalac 23.02.2021.   •   5 komentara


Sudeći po izmjeni poruka na Twitteru, moglo bi se zaključiti da Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 dolazi na još jednu platformu – Nintendo Switch.

Skateboarding bi se uskoro mogao vratiti na Nintendovu platformu, ako je vjerovati nedavnoj razmjeni tweetova između Tonyja Hawka i Crasha Bandicoota. Hawk je napomenuo da je čuo kako Crash Bandicoot 4 uskoro dolazi na Nintendo Switch te da je pomalo ljubomoran zbog toga. Njegov Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 trenutno je dostupan na PC-u te Xbox i PlayStation konzolama.

Ubrzo su se nadovezale objave Nintendovog ogranka u Americi, ali i same izdavačke kuće Activision, koje sugeriraju kako se tu nešto doista priprema. Ne bi to bilo čudno jer se THPS 1+2 bazira na istom engineu kao i Crash Bandicoot 4 te ga ne bi bilo teško portati na Switch. Doduše, portom bi se vjerojatno bavio netko drugi jer je studio Vicarious Visions sada dio Blizzarda i priprema nam Diablo 2 Resurrected.

Ako do verzije za Switch doista dođe, najava bi mogla uslijediti vrlo brzo. Tvrtka Activision do sada je podržavala Switch platformu upravo igrama na Unreal Engineu, a do sada su na Nintendovu konzolu lansirali Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Crash Team Racing Nitro-Fueled te Spyro Reignited Trilogy.

Komentari (5)

  • Bojko

    23.02.2021 - 09:47

    To je taj push koji mi je trebao da kupim Switch.

  • Arthur

    23.02.2021 - 11:19

    Samo neka nastave ovime tempom jer su ovakve stvari potrebne za Nintendo switch. Playstation mi je najdraži radi ekskluziva ali i switch mi je drag i ako ovako nastave mogao bi se jednom i on kupiti😀

  • SonOfZeus

    23.02.2021 - 11:22

    Ajde da i oblakoder ima sto igrati ove godine. /provokacijaoff

    • Zoran Žalac

      @SonOfZeus, 23.02.2021 - 16:38

      Barem jedan remaster stare igre koji neće koštat 60 eura.

  • Darac83

    23.02.2021 - 22:01

    Predobra igra, odličan su posao napravili…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?