HCL.HR

Toyota se vraća u Forza igre

Zoran Žalac 20.11.2019.   •   2 komentara


Igrači će u Forzi Horizon 4 uskoro moći voziti automobil tvrtke Toyota, čime je prekinuta ekskluzivnost Gran Turismo Sporta.

Vozila automobilske kompanije Toyota već neko vrijeme nisu dostupna u vozačkim igrama koje se ne zovu Gran Turismo Sport. Posljedica je to ekskluzivnog dogovora, slično onome kakvoga je imala tvrtka Porsche još od početka stoljeća. No, Porsche je ekskluzivnost odbacio, a čini se da su i u Toyoti pristali na neke kompromise.

Naime, najavljeno je da će Forza Horizon 4 od 12. 12. dobiti ažuriranje u sklopu kojega dolazi i Toyotin model Supra RZ iz 1998. godine. Tvorci Forze uspjeli su uz to dogovoriti prava na Lexus i Scion modele tako da će se Toyotina prisutnost u Forza igrama ubuduće povećati.

Postoji šansa da će to otvoriti priliku pojavljivanju Toyotinih automobila i u drugim igrama. Serijali kao što su Need for Speed, The Crew, Grid i Dirt već neko vrijeme nemaju Toyotine jurilice, no to bi se možda moglo promijeniti.

Komentari (2)

  • Saren

    20.11.2019 - 19:41

    Jucer sam pratio reveal, drago mi je cuti ovo iako sam imao osjecaj i prije jos da ce se vratit u Forzu. Tako da sve u svemu odlicno 😀

  • pleto

    21.11.2019 - 08:12

    Moš mislit

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?